Skip to main content

jaket ohh jaket




ari ni satu ari suntuk gi shopping!!
mule2 ikot mak bli kain die nak wat jubah..
pastu ptg gi kuar ngan along gi cari bju die and cri jaket
qid..qid ingat nak beli jaket kulit..tapi cri2 tadi tak de plak yg qid minat..
dri ptg tadi cri sampai skang ha!!pukul9.40 malam...
qid da penat da merayau....malaz da mau cri!!qid ckp at dowg lau xde nanti2 jee laa cri..
yang pasti qid tetap akan beli jaket kulit yg qid idam ann tu..comfem!!
tunggu jee masenye...
senang cite qid tgh cri yg mcm abg an pakai ni..
sebanarnyee qid da start minat style mcm ni since abg an wat konsert af yg dulu uh..
td cri laa pic jaket at internet,sambil uh tgk utube konsert2af yg lepas,tgk konsert
abg an,nampak die pkai bju tu [yg at atas] terus ajak along cri yg cm uh..
bru qid ingt yg dlu ade minat yg mcm tu..

haa tukar topic jap,
tadi tgk video2 af uh an..
smart2 plak ade stu jaket yg ajam pakai time konsert..
rase nyee cm sme jee yg qid nampak tdi..
tapi qid tak ambik pown..
perh!! ok tak lau qid pkai yg cm at atas uh..mang qid minat giler2 laa bju tu..
adoiyaii..apsal laa ko tade jaket time aku cri tadi...puas aku seru kau,ko tau tak??
hahahahahhaa..
if nanti qid tak jumpe laa yg cm uh,qid akan ambik yg lebih kurang mc tu..
yg penting die kulit arr,tu je...


rase qid tadi ade laa nampak yg macm ni

qid rse cm ok jee..tapi die ade tulis boyracing yg belah kiri uh..
akak kte tak ok plak..siot betul laa.!!tgk dlm lappy ni cm ok jee jaket yg ni..

*adoiyai..esok ingt nak round cri lgi..
mintak2 laa ade yg aku berkenan...

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam