Skip to main content

jaket ohh jaket




ari ni satu ari suntuk gi shopping!!
mule2 ikot mak bli kain die nak wat jubah..
pastu ptg gi kuar ngan along gi cari bju die and cri jaket
qid..qid ingat nak beli jaket kulit..tapi cri2 tadi tak de plak yg qid minat..
dri ptg tadi cri sampai skang ha!!pukul9.40 malam...
qid da penat da merayau....malaz da mau cri!!qid ckp at dowg lau xde nanti2 jee laa cri..
yang pasti qid tetap akan beli jaket kulit yg qid idam ann tu..comfem!!
tunggu jee masenye...
senang cite qid tgh cri yg mcm abg an pakai ni..
sebanarnyee qid da start minat style mcm ni since abg an wat konsert af yg dulu uh..
td cri laa pic jaket at internet,sambil uh tgk utube konsert2af yg lepas,tgk konsert
abg an,nampak die pkai bju tu [yg at atas] terus ajak along cri yg cm uh..
bru qid ingt yg dlu ade minat yg mcm tu..

haa tukar topic jap,
tadi tgk video2 af uh an..
smart2 plak ade stu jaket yg ajam pakai time konsert..
rase nyee cm sme jee yg qid nampak tdi..
tapi qid tak ambik pown..
perh!! ok tak lau qid pkai yg cm at atas uh..mang qid minat giler2 laa bju tu..
adoiyaii..apsal laa ko tade jaket time aku cri tadi...puas aku seru kau,ko tau tak??
hahahahahhaa..
if nanti qid tak jumpe laa yg cm uh,qid akan ambik yg lebih kurang mc tu..
yg penting die kulit arr,tu je...


rase qid tadi ade laa nampak yg macm ni

qid rse cm ok jee..tapi die ade tulis boyracing yg belah kiri uh..
akak kte tak ok plak..siot betul laa.!!tgk dlm lappy ni cm ok jee jaket yg ni..

*adoiyai..esok ingt nak round cri lgi..
mintak2 laa ade yg aku berkenan...

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…