<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Monday, 14 March 2011


time qid tulis blog ni,ati ni tgah membara sgt2 ni..
rase marah pade orang yang dekat rumah qid ni..
qid bukan laa nak buruk2 kan die,tapi die punye perangai
da melampau tau??
bg qid ni dah tahap maksimum dah ni..
mang susah nak di kawal da...
memang rse menyesal pown ade duk sini..

cerita die mcm ni,ade owg dekat kawasan qid ni suke sgt ambil thu
hal qid and family,kadang2 tu die terintai2 qid and family dri umah die..
abg qid da mula berang da ngan perangai die..
nampak sgt laa perangai buruk die dua tiga ari ni..
abg qid yang selama ni tak pernah ambik thu pown pasal hal2 yang remeh temeh ni,
tetiba ari sabtu ari tu die boleh mengadu ngan mama pasal perangai owg tu..
ape ni??da tak ade kerja lain kee...
cukup laa sowg kawan die da tak suke at die,ni die wat lgi owg benci at die knp??
hey,ko ingt tak yg ko ade family??
ko ingat tak yang ko ade laki,ade anak...
so,jge jee laa family ko,tak payah susah2 jaga family aku dee..

betul laa kte sesetangah org tu kan..
sikap anak2 kadang2 berpunce dri mak bpk dowg..
nak di jadikan cerita pulak!
anak pade si pengintip umah qid ni gi tulis benda yg menyakitkan ati aku at
fb die..heyyyy gi mampus laa ngan ko sial!!!
ko,mak ko,bapak ko SAME jeeee ko thu?????
sib baik abg2 ko punye perangai ok..
klu tak buruk nme kowg sto family..
ko jangan ingat kowg uh bgus sgt at sni..hey,sedar laa diri tu sikit!!!
da laa anak die tak thu malu,ikot style owg,ikot cre owg..
da knp plak ngan ko??sume nak ikot owg??
da tak de firasat sendiri??da tak ade perasaan sendiri plak ke??
heyy tak tau laa aku nak ckp pe lgi..
klu ikot aku tak ingin aku blik sni laa giler!!
adoiyai..nak jee qid ajak mak bpak qid kuar dri sini..
benci aku ngan MEREKA!!

cube laa kowg gune kan ape yang allah bg kat kowg
tu dgn sebaik mungkin...allah bg kowg mate,tgk laa benda2 yg elok,
tgk laa benda2 yg indah...ni tak..ade mate tapi pergi intai owg punye umah dri celah2
pokok umah ko!!ape ni??ade telinga tu dengar laa benda2 yang elok..ni pergi
dengar perbualan owg senyap2..da tak de jobda ker??
lau tak de meh aku bg ko kerja..
kerja jolok jamban aku,jamban umah aku tu pown tgah tersumbat!!elok sgt laa tu..
tu laa lain kali ade mate telinga buat laa benda2 yg senonoh sikit...
ni biler da mengintip2 gi sampai kan cerita2 uh at tempat lain..!!!
dari situ laa mulanye timbul FITNAH ko tau??
haaa aku rse ko pown tau kann ape hukum fitnah tu??
so,pandai2 laa ko pK lepas ni erk??

*esya,sory sgt2,qid lepas ann sume at sni..sakit ati ni esya..
ari2 jadi benda yg sme!!boring qid...and ari ni ati ni makin
membara lps bkak fb tdi..skit jiwa ni esya..
-pade sape2 jee yg terase tu,lantak kowg laa...aku da geram sgt..-


Official Template By BudakPEMALAS