Skip to main content

ari yg sengal!



nak tau tak esya..
smalam qid gi laa anta abg syed kawin!!
qid tak mau ikot tau coz nak gi tusyen..
tapi mama suh gak gi ikot anta abg syed tu nikah!
memang boring giler..
da laa menunggu gerak nak gi umah penganti uh qid da ngantok..
pas tu sampai2 sne..tempat da penuh!!!
qid ape lgi ajak laa adik t-rah lepak at luar...
semalam kakak nabila tak de,die punye kelaz abis lambat...
so qid lepak jee laa ngan adik..
dekat 1 jam 30 minit gak laa kteowg berdiri dlm gelap uh!!
nasib baik laa tade nyamuk!!!
lau tidak....................

adik tnye qid agak agak nikah uh abis kul brp???
time uh pukul 9.20 tau,qid ckp laa qid rse nikah uh abis kul 9.45 kot!
tgk2 da dekat 9.45 owg yg nak nikah ann tu bru datang..
ya allah...sabar jee aku!
kte owg gerak balik dlm pukul 11 mlm..
dowg nikah ayah kte pukul 10.30..
perh! giler lambat..tersasar jauh dgn ape yg qid target!!
ahaahahha...
abg aiman ngan along fitri pown bilk awal time uh..dlm pukul 10 kot dowg blik..
ckgu rudziah ktew dowg nak gi main futsal..
urmm...

esya,remy ade blik smenanjung ha!!
menyemak jee..hahahahah
jgn marah arh remy..
remy ajak qid tgk walit..ingt ari isnin ni kot nak tgk walit..
tapi tak tau lgi arhh mcm mane..
sape nk anta??
da arhh jauh!!

malam ni NEGERI SEMBILAN vs. SELANGOR
perh!! tak sbr aku...
harap sgt nS menang!!
tapi lau meng pown cm xde makne jaa..
ann??
sabar jee laaa

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…