Skip to main content

MAAFKAN SAYA CIKGU!!!


urmm..tak tau nak ckp ape..
tadi gi tusyen..ade kes sikit..
qid ingt ann benda yg ape qid harapkan
akan jadi tapi sebalik nyee plak jadi....HAMPA!!

ya allah...
cikgu izhar..sya thu cikgu tak bce ni semua..
and cikgu takkan thu ape yg sya tulis sekarang...
tapi sya tetap mau cakap kat sini..
sya nak terangkan segala2nyeee now!!!
ok fine cikgu saya thu memang salah sya sebab
pergi bisik2 dlm kelaz cikgu..ok memang salah sya..
sya trima tu...
tapi cikgu sya TAK maksudkan yang sya TAK SUKA cikgu mengajar...
tak cikgu...langsung sya tak maksud ann mcm tu.....
demi allah cikgu ape yang sya bisik kan tu sya maksudkan pasal check kertas exam tuu..
BUKAN pasal CIKGU TIDAK MENGAJAR!! sya thu setiap ape yg cikgu ckp dlm kelas
tu untuk pengetahuan kami..untuk mase depan kiteowg jugak..
sya thu cikgu... bukan sya tidak mahu terima tu semua,tapi
bagi sya punye pemikiran..mase yg ade 1 jam tuu tak cukup untuk benda lain...
itu pendapat sya cikgu...sya tak kisah laa mau gelak kee ape kee sebab tu cre cikgu mengajar..
saya tak kisah..bukan nyee sya tak suka cre mcm nii...
tapi care cikgu marah kteowg tadi maksud nyee mcm sya tak suka LANGSUNG cikgu...
mcm sya bencikann cikgu pulak!!!

ya allah cikgu...sya hormatkan cikgu mcm ayah sya tahu tak???
demi allah cikgu sya terkejut bile cikgu ckp sya pijak kepala cikgu...
memang tadi cikgu tak sebut name..cikgu ckp "sya angkat name zura kat kelaz sebelah,tapi bile di sini tak sanggka owg yang yg angkat itu pijak kepala sya"
cikgu tak mau laa mcm ni...sya thu cikgu kecil dgn saya,saya mintak maaf cikgu...
saya mintak maaf byk2...
sya thu cikgu boleh bce pemikiran org tapi cikgu...sye rse kali ni mcm cikgu salah
bce maksud perckpan sya...knp erkk cikgu pasal saya cakap tuu cikgu sampai tak
bincangkan pasal kertas tu langsung!!!!...
sya rase sgt2 bersalah pade budak2 kelaz tadi!!!
dowg terlampau syg kan cikgu....
dowg tak mau owg lain ajar kelaz tu...
dan sya juga mcm tu cikgu...
mcm sya ckp tadi....saya bukan nyee tak suka cikgu mengajar sya...
and klu laa minggu depan cikgu tak ajar kami....
sumpah cikgu! saya akan kuar dari pusat tuisyen tu...
sya tak sanggup nak tanggung rse bersalah dgn dowg semua...
terutama nyee pade syira and dinie...
dowg terlampau sygkann cikgu...and dowg mau cikgu yg mengajar dowg!!!

tadi pown sya da ckp at cikgu annn...
yang sya akan kuar dri tempat tuisyen uh if cikgu tak ajar kelaz tu lagi...
kannnnn???
hati sya sedikit puas dapat ckp secara individu dgn cikgu tadi...
sekurang2 nye sya cube jelas kannn..
and sya ucap kann terima kasih pade cikgu sbb still boleh senyum lagi tadi
dgn sya..and still boleh bercakap secara lembut dgn sya..
sya btl2 mintak maaf cikgu....
sya tak thu mcm mane mahu berhadapan dgn cikgu nanti...
and mungkin kite tak akan jumpe lgi kann...

MAAFKAN SAYA CIKGU...SAYA BETUL2 MINTAK MAAF...
TERPULANG PADE CIKGU MAHU MENILAI APE YG SYA KTE KANN,
TAPI JUJUR SYA CKP,MAKSUD SYA HANYA UNTUK BINCANGKAN KERTAS EXAM TUU..
BUKAN SEBAB CIKGU TIDAK TAHU MENGAJAR...MAAFKAN SYA LAGI SEKALI CIKGU..

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…