<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 18 March 2011

urmm..tak tau nak ckp ape..
tadi gi tusyen..ade kes sikit..
qid ingt ann benda yg ape qid harapkan
akan jadi tapi sebalik nyee plak jadi....HAMPA!!

ya allah...
cikgu izhar..sya thu cikgu tak bce ni semua..
and cikgu takkan thu ape yg sya tulis sekarang...
tapi sya tetap mau cakap kat sini..
sya nak terangkan segala2nyeee now!!!
ok fine cikgu saya thu memang salah sya sebab
pergi bisik2 dlm kelaz cikgu..ok memang salah sya..
sya trima tu...
tapi cikgu sya TAK maksudkan yang sya TAK SUKA cikgu mengajar...
tak cikgu...langsung sya tak maksud ann mcm tu.....
demi allah cikgu ape yang sya bisik kan tu sya maksudkan pasal check kertas exam tuu..
BUKAN pasal CIKGU TIDAK MENGAJAR!! sya thu setiap ape yg cikgu ckp dlm kelas
tu untuk pengetahuan kami..untuk mase depan kiteowg jugak..
sya thu cikgu... bukan sya tidak mahu terima tu semua,tapi
bagi sya punye pemikiran..mase yg ade 1 jam tuu tak cukup untuk benda lain...
itu pendapat sya cikgu...sya tak kisah laa mau gelak kee ape kee sebab tu cre cikgu mengajar..
saya tak kisah..bukan nyee sya tak suka cre mcm nii...
tapi care cikgu marah kteowg tadi maksud nyee mcm sya tak suka LANGSUNG cikgu...
mcm sya bencikann cikgu pulak!!!

ya allah cikgu...sya hormatkan cikgu mcm ayah sya tahu tak???
demi allah cikgu sya terkejut bile cikgu ckp sya pijak kepala cikgu...
memang tadi cikgu tak sebut name..cikgu ckp "sya angkat name zura kat kelaz sebelah,tapi bile di sini tak sanggka owg yang yg angkat itu pijak kepala sya"
cikgu tak mau laa mcm ni...sya thu cikgu kecil dgn saya,saya mintak maaf cikgu...
saya mintak maaf byk2...
sya thu cikgu boleh bce pemikiran org tapi cikgu...sye rse kali ni mcm cikgu salah
bce maksud perckpan sya...knp erkk cikgu pasal saya cakap tuu cikgu sampai tak
bincangkan pasal kertas tu langsung!!!!...
sya rase sgt2 bersalah pade budak2 kelaz tadi!!!
dowg terlampau syg kan cikgu....
dowg tak mau owg lain ajar kelaz tu...
dan sya juga mcm tu cikgu...
mcm sya ckp tadi....saya bukan nyee tak suka cikgu mengajar sya...
and klu laa minggu depan cikgu tak ajar kami....
sumpah cikgu! saya akan kuar dari pusat tuisyen tu...
sya tak sanggup nak tanggung rse bersalah dgn dowg semua...
terutama nyee pade syira and dinie...
dowg terlampau sygkann cikgu...and dowg mau cikgu yg mengajar dowg!!!

tadi pown sya da ckp at cikgu annn...
yang sya akan kuar dri tempat tuisyen uh if cikgu tak ajar kelaz tu lagi...
kannnnn???
hati sya sedikit puas dapat ckp secara individu dgn cikgu tadi...
sekurang2 nye sya cube jelas kannn..
and sya ucap kann terima kasih pade cikgu sbb still boleh senyum lagi tadi
dgn sya..and still boleh bercakap secara lembut dgn sya..
sya btl2 mintak maaf cikgu....
sya tak thu mcm mane mahu berhadapan dgn cikgu nanti...
and mungkin kite tak akan jumpe lgi kann...

MAAFKAN SAYA CIKGU...SAYA BETUL2 MINTAK MAAF...
TERPULANG PADE CIKGU MAHU MENILAI APE YG SYA KTE KANN,
TAPI JUJUR SYA CKP,MAKSUD SYA HANYA UNTUK BINCANGKAN KERTAS EXAM TUU..
BUKAN SEBAB CIKGU TIDAK TAHU MENGAJAR...MAAFKAN SYA LAGI SEKALI CIKGU..


Official Template By BudakPEMALAS