<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 17 March 2011


salam,
qid sebenarnye bru lepas tgk video konsert achik & nana di singapore
dengan video jangan tidur lagi..
mesti ade antre kowg da boleh agak kann qid akan ckp pasal sape??
urmm sape lagi kalau bukan ABDILLAH MURAD..
seorang yang sangat baik and suka menyakat owg :)
sepanjang video2 yg qid tengok tu arwah byk sgt menyakat owg..
qid rse klu die tak buat mcm tu mungkin konsert2 tu tak seceria yg diharapkan...

qid tak thu laa....ari ni rse mcm rinduuu betul dgn arwah...
qid tersenyum tgk konsert kat singapore..tapi qid menangis tengok
arwah nyanyi time kat jangan tidur lagi...
arwah buat semua tersenyum dengan gelagat die..
dan semua juga terhibur dgr suare die...

mase video jangan tidur lagi tu.....
tgk jee belangsungkawa arwah,qid da rse lain da...
lagi2 biler dengar suare arwah nyanyi lagu nadia..
lagu tu kann berentak slow,and dlm video tu plak arwah pakai
serba putih!!!tuhan jee thu perasaan ni tadi...
rase rinduu,sedih semua adee..
biler tgk arwah senyum time nyanyi,ati ni pown rse mcm nak senyum..
tapi.....entah laa..
lagu terakhir arwah dgn kak nana..lagu cari ketenangan!!!
lagu tu mcm ade maksud tersendiri buat dowg kann...
qid rase mcm part yang arwah nyanyi
'apa yg terjadi,itu semua lumrah hidup di dunia,kadang bergembira kadang tersiksa'
mcm arwah pesan ape yg terjadi semua ni ade lah lumrah..sbb mcm mane sekali pown
semua org akan mati juga kannn..

ya allah,rindu nyee aku pade arwah ni...
lagu tu....lagu tu buat qid rinduu sgt pade die...
qid yakin laa ramai yang tgh rindu arwah sekarang!!!
RAMAI.....!!!!
sebulan jee lagi arwah akan genap 1 tahun die meninggal...
sbb tu qid yakin ramai peminat die yg rindu pade die..
ni kann pula owg2 yg rapat dgn arwah...mesti rinduuuuuu sangat pade arwah!!
urmmm diam tak diam da dekat setahun kann arwah meninggal..
rase mcm bru jee bulan lepas trima brite arwah excident!!

urmmm tak thu mau ckp ape lagi...
tak de dah kate2 tok luah kan rinduu qid ni..
lame daa qid tak gi kubur arwah..
ari tu ade janji dgn adD pastu last minit adD ade hal plak dgn aida..
so,tak jadi laa...bilerr la mau pergi ni...

*mungkin ade antre kowg yang pelik kann apsal qid tulis ni semua
dlm blog qid..urmm lantak laa kowg mau ckp ape..yg rse sume qid bukan kowg ann..
so kowg tak kan fhm!!

MOGA ARWAH DI TEMPATKAN DIKALANGAN ORG2 YANG BERIMAN


Official Template By BudakPEMALAS