Skip to main content

Abdillah Murad...moga dirimu tenang kat sane!!



salam,
qid sebenarnye bru lepas tgk video konsert achik & nana di singapore
dengan video jangan tidur lagi..
mesti ade antre kowg da boleh agak kann qid akan ckp pasal sape??
urmm sape lagi kalau bukan ABDILLAH MURAD..
seorang yang sangat baik and suka menyakat owg :)
sepanjang video2 yg qid tengok tu arwah byk sgt menyakat owg..
qid rse klu die tak buat mcm tu mungkin konsert2 tu tak seceria yg diharapkan...

qid tak thu laa....ari ni rse mcm rinduuu betul dgn arwah...
qid tersenyum tgk konsert kat singapore..tapi qid menangis tengok
arwah nyanyi time kat jangan tidur lagi...
arwah buat semua tersenyum dengan gelagat die..
dan semua juga terhibur dgr suare die...

mase video jangan tidur lagi tu.....
tgk jee belangsungkawa arwah,qid da rse lain da...
lagi2 biler dengar suare arwah nyanyi lagu nadia..
lagu tu kann berentak slow,and dlm video tu plak arwah pakai
serba putih!!!tuhan jee thu perasaan ni tadi...
rase rinduu,sedih semua adee..
biler tgk arwah senyum time nyanyi,ati ni pown rse mcm nak senyum..
tapi.....entah laa..
lagu terakhir arwah dgn kak nana..lagu cari ketenangan!!!
lagu tu mcm ade maksud tersendiri buat dowg kann...
qid rase mcm part yang arwah nyanyi
'apa yg terjadi,itu semua lumrah hidup di dunia,kadang bergembira kadang tersiksa'
mcm arwah pesan ape yg terjadi semua ni ade lah lumrah..sbb mcm mane sekali pown
semua org akan mati juga kannn..

ya allah,rindu nyee aku pade arwah ni...
lagu tu....lagu tu buat qid rinduu sgt pade die...
qid yakin laa ramai yang tgh rindu arwah sekarang!!!
RAMAI.....!!!!
sebulan jee lagi arwah akan genap 1 tahun die meninggal...
sbb tu qid yakin ramai peminat die yg rindu pade die..
ni kann pula owg2 yg rapat dgn arwah...mesti rinduuuuuu sangat pade arwah!!
urmmm diam tak diam da dekat setahun kann arwah meninggal..
rase mcm bru jee bulan lepas trima brite arwah excident!!

urmmm tak thu mau ckp ape lagi...
tak de dah kate2 tok luah kan rinduu qid ni..
lame daa qid tak gi kubur arwah..
ari tu ade janji dgn adD pastu last minit adD ade hal plak dgn aida..
so,tak jadi laa...bilerr la mau pergi ni...

*mungkin ade antre kowg yang pelik kann apsal qid tulis ni semua
dlm blog qid..urmm lantak laa kowg mau ckp ape..yg rse sume qid bukan kowg ann..
so kowg tak kan fhm!!

MOGA ARWAH DI TEMPATKAN DIKALANGAN ORG2 YANG BERIMAN

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.