Skip to main content

Mizz dowg!!



hadir lah mustika pujaan hatiku
ingin ku katakan ku cinta pada mu
siang dan malam ku terbayang dirimu
hati tak terthan bila dah MERINDU..

~~rase rindu plak kat arwah..ermmm  dari balik sekolah tadi duk tgk
video2 arwah semua!!!serius! miss sgt ngan dowg....
nak2 nye time tgk video time at 
"jangan tidur lagi"
aduhhhhh nak nangis rse nye sbb terlalu rindu rse nyee...
~skang ni slalu nampak kak tasha..die skang promot kan
tudung JANNAH...
ermmm alhamdulillah rezeki kak tasha and aadik2 dua owg uh..
lme x dgr cite pasal puteri dua owg uh!!!
last sekali time cumayya sakit tu..tu je last dgr cite
pasal puteri arwah...
dah tu x de lagi dgr cite..kak tasha pown bz kann nak bg 
tau perkembangan puteri dua owg uh!!!
aduhhh knp msti ade rse rindu erk???
payah thu x...biler dah rindu tu ape pown x jadi......

~~~semalam abg ajam col qid..
die x berape sihat..mybe byk sgt mkn kot rye ni..
hihihihi pape pown abg ajam..
take cre ok!!

lepas tgk2 video2 arwah achik,tgk2 plak video2 mamat sowg ni
time at AF dulu...

aduhhh rindu nye ngan AKADEMI FANTASIA ni...
pasal AF gak qid kenal ramai owg...
qid dpt member2 bru...
bestt sgt!!!!!!
miss dgn ni semua lah!!! ;((
pape pown hope sgt sape je yg pernah qid sokong mse kat AF
dulu..yg sentiase qid undi dulu..akan terus succes..;))
terutame brother sowg tu ^^^^^
okey Cik Azam Oiiii ;))


Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…