Skip to main content
salam esya..
qid bru bgun tidur ni..hhihihihihi....
aduhh penat btl ari ni...dri pagi tdi mcm2 kerja dpt..
klu ckp pasal kertas...aduhh belambak kertas dpt dahh skang ni...
mcm2 subjek qid dpt...berlambak2 set yg qid dpt...
aduhh byk....tadi at sekolah qid dah buat set2 math yg mane qid fhm...
siap pown....
ari ni balik kul 5..
esya thu x cm sengal je time nak blik tu..
ni semua roy punye psl lah ni..yg blik lmbt skali qid and zati..qid ikot blkng,zati ikot dpn...
time nak gi  blkng uh nampak roy dah nak blik,time tu die tgh burak2 ngan pn Hashimah..
qid pandang je lah,skali pn hashimah panggil..aduhh qid nak x nak gi je lah at dowg...
pn hashimah tnye lah pasal kes ari tu...
qid diam jee....die tnye lagi..qid diam gak last skali roy yg bg tau pn hashimah..
pn hashimah plak pelik knp roy blh tau,sdngkan pn hashimah pk roy dh x ber'fb..aduhh
sengal masing2...ambik kau!!nak berahsia sgt annn last2 kantoi!!
pdan muke.. ;P
apsal lah ko pandai2 jwb roy..agak2 lah bro nak kenakan owg pown bukan dpn pn hashimah meh!!
pn hashimah tu bhaya thu x..die blh buat ape je yg die nak!!!
yg gi bantai nyee bg tau die apesal???
kang x pasal2 lain kali roy yg die cri...ape kes...????
dah lah skang x abis2 msg annnn....
aduhhhhhh.. ;(((
~~esya thu x blik2 je tdi bukak phone,byk giler mizcol!!
ape kes agk nye abg mierul tu...qid try2 col byk kali x dpt pown...asyk busy jee...
qid msg pown x balas..
qid msg abg ajam pown x reply..
qid col tnye kak jihan,laklek kak jihan kte abg mierul ade kes skit at ampng tdi....
qid tnye  knp???die suruh qid tnye abg mierul sndri...
mcm mne nak tnye kak,dah col x dpt,msg x reply..
aduhh qid tkut lah plak tkut2 die buat hal cm dulu..
mampus semua bdk dowg cri nanti...
langsung x leh kuar umah ti...ermmmm
ape hal agak nyee abg mierul ni...
col x angkat plak!!! ;((

*okey lah esya!!
ti qid sambung ok~
miz u so much syg <3

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Jika Tuhan ambil aku

Aku tak tahu apa bakal jdi esok lusa.
Aku tkthu sama ada aku msih bernafas atau tidak.
Jika aku tiada lagi
Aku mohon maaf pada semua.
Aku mohon maaf kerana tk menjadi
Anak yang baik, adik yang baik, kawan yang baik.
Maafkan aku.
Aku tak sebaik manusia lain.
Aku tk sehebat manusia lain

Jika tuhan ambil aku esok.
Redho.
Itu sahaja yang aku minta.
Sebab aku dah lama redho dengan apa yang aku tanggung.
Korang pun kena redho.
Jangan titis kan air mata kerana aku.
Kerana aku bukan siapa siapa.
Kerana aku bukan manusia yang baik yang wujud dalam hidup korang.
Terus jalani hidup seperti biasa.

Terima kasih pada siapa yang pernah ada.
Korang tahu siapa korang.
Maafkan aku kerana tidak terus bertahan.