Skip to main content

Sorry Abg Ajam & Abg apex



salam esya..
skng qid at johor.
ermm sebut je johor rmai yg ckp qid msti jumpe abg apex
annn??ermm silap! qid x gi jumpe die pown..
and die sendiri x thu qid at johor...
qid try sorok dri die..sekali tadi gi pekar muar,terjumpe
adik abg apex...qid rse die bg thu abg apex kot yg
die nampak qid coz nak maghrib tadi abg apex ade col!
tapi qid x angkat pown...
sorry lah abg....
~sebenarnye esya..
qid last msg abg apex,abg ajam,kak iz,abg mierul,kak jue,abg jeff and kak jihan
time sahari sebelum rye...time tu qid msg dgn dowg2 semua serentak!!!
sejak mlm tu qid langsung x msg dowg and x reply msg dowg..
malah dowg col pown qid x jwb!!!qid x thu lah MALAZ NAK LAYAN DOWG..
otak ni serabut since awal rmadhan lagi....so dh masuk syawal ni biar arhhh qid
centerkn balik otak qid ni!!!!

***********************************
posting qid kli ni title "sorry abg ajam & abg apex"
sbb ape???
sebab dowg dr rye kedua tu col qid and always msg qid tnye qid at mane,
tapi qid x jwb!!!!!qid nak ckp sorry...
qid thu abg ajam owg yg pling mrh skng kannn...
sory abg...qid x nak dgr suare kowg semua skng ni!!!
bukan qid benci or qid mrh pade kowg..
tpi qid sndri x thu knp,since pian meninggal qid rse kann
yang kite semua ni dah lain!!!!
mungkin biler dgn suare kowg,jumpe kowg or bergurau ngan kowg akan
membuat kan qid teringt at arwah pian..and mungkin tu semua akan buat ann
qid rinduu sgt pade pian skng ni...
mcm remy,die awal2 dh ckp
"bg aku mase utk x bercerita tntang HR..."
see abg remy pown nak stop kejap pasal kite semua..
sbb kite dah hilang stu ahli keluarga tau..
mungkin abg2 and sis2 ni x rse...tapi kiteowg???
kiteowg ade kowg semua yg epy kan hidup kiteowg,biler dah hilang sowg ni..
LAIN RASE DIE THU X!!!!!lain sgt2.....
abg apex :owg thu abg mrh sbb owg xbgi thu yg owg turun jb..bukan owg x mau bg tau,tapi if owg bg tau mesti abg nak jumpe annn..owg x nak abg...coz owg x nak ingt moment2 ngan pian at tempat abg tu..
sorry sgt2 abg..x perlu abg nak bg msg2 mcm tu lagi...
and stu lagi to abg ajam :
hahahah abg mrh sgt ngan owg annn marah arhh abg..owg x kisah janji owg buat ape yg
owg selesa....skng ni owg x selesa thu x biler bhadpn ngan kowg...sbb owg masih tercari2
pian biler berade antre kowg semua...owg x boleh abg...
hope abg fhm dgn semua2 ni...

SORRY SANGAT-SANGAT...

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…