Skip to main content

Sorry Abg Ajam & Abg apex



salam esya..
skng qid at johor.
ermm sebut je johor rmai yg ckp qid msti jumpe abg apex
annn??ermm silap! qid x gi jumpe die pown..
and die sendiri x thu qid at johor...
qid try sorok dri die..sekali tadi gi pekar muar,terjumpe
adik abg apex...qid rse die bg thu abg apex kot yg
die nampak qid coz nak maghrib tadi abg apex ade col!
tapi qid x angkat pown...
sorry lah abg....
~sebenarnye esya..
qid last msg abg apex,abg ajam,kak iz,abg mierul,kak jue,abg jeff and kak jihan
time sahari sebelum rye...time tu qid msg dgn dowg2 semua serentak!!!
sejak mlm tu qid langsung x msg dowg and x reply msg dowg..
malah dowg col pown qid x jwb!!!qid x thu lah MALAZ NAK LAYAN DOWG..
otak ni serabut since awal rmadhan lagi....so dh masuk syawal ni biar arhhh qid
centerkn balik otak qid ni!!!!

***********************************
posting qid kli ni title "sorry abg ajam & abg apex"
sbb ape???
sebab dowg dr rye kedua tu col qid and always msg qid tnye qid at mane,
tapi qid x jwb!!!!!qid nak ckp sorry...
qid thu abg ajam owg yg pling mrh skng kannn...
sory abg...qid x nak dgr suare kowg semua skng ni!!!
bukan qid benci or qid mrh pade kowg..
tpi qid sndri x thu knp,since pian meninggal qid rse kann
yang kite semua ni dah lain!!!!
mungkin biler dgn suare kowg,jumpe kowg or bergurau ngan kowg akan
membuat kan qid teringt at arwah pian..and mungkin tu semua akan buat ann
qid rinduu sgt pade pian skng ni...
mcm remy,die awal2 dh ckp
"bg aku mase utk x bercerita tntang HR..."
see abg remy pown nak stop kejap pasal kite semua..
sbb kite dah hilang stu ahli keluarga tau..
mungkin abg2 and sis2 ni x rse...tapi kiteowg???
kiteowg ade kowg semua yg epy kan hidup kiteowg,biler dah hilang sowg ni..
LAIN RASE DIE THU X!!!!!lain sgt2.....
abg apex :owg thu abg mrh sbb owg xbgi thu yg owg turun jb..bukan owg x mau bg tau,tapi if owg bg tau mesti abg nak jumpe annn..owg x nak abg...coz owg x nak ingt moment2 ngan pian at tempat abg tu..
sorry sgt2 abg..x perlu abg nak bg msg2 mcm tu lagi...
and stu lagi to abg ajam :
hahahah abg mrh sgt ngan owg annn marah arhh abg..owg x kisah janji owg buat ape yg
owg selesa....skng ni owg x selesa thu x biler bhadpn ngan kowg...sbb owg masih tercari2
pian biler berade antre kowg semua...owg x boleh abg...
hope abg fhm dgn semua2 ni...

SORRY SANGAT-SANGAT...

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam