Skip to main content

;))


Salam esya..
ari ni gi KPJ..ermm mcm biase lah!
tapi tadi kelakarr.. ;)
coz time wat treatment tu ade stu nurse ni pandang jee qid..
qid rse qid x kenal pown die..qid pelik lah apsal lah die pandang qid..
sekali die dtg lah dekat at qid die tnye
"adik ni anak buah doktor aris kann??"
qid angguk je lah time tu,mybe die pernah nmpak qid blik ngan pak cu kott...
dah tu esya tau die ckp ape???
die ckp "serius akak sangkakan adik dah xde dah.....tu yg akak terkejut tu adik ade kat sini..."
siotttt jeee nurse tu!!! boleh lak ckp cm uh...
umur qid panjang lagi lah!!!
tgk lah sape doktor pribadi qid uh....
haaaa....my best uncle lah!!! sbb die qid idop lagi thu x smp skang!!!!
nurse uh ckp cm uh smp ade sowg member die ni mrh lah!!!
mane x nye...boleh plak ckp cm uh ngan qid..ayoooo...
tah2 time die mule2 nampak qid tu agak nye die mesti igt roh qid yg dtg at c2..
hahahahaha kelakar lah nurse tu...
pape pown thankz lah kat die ckp benda2 yg buatkann qid bertmbh kuat utk
wat treatment ni utk kali kedua...
btl gak ckp die...dulu qid boleh berjaya ngan treatment ni semua..
bukti die qid still hidup smp skng...and knp tidak treatment tu akan berjaya utk kali ni!!!!
ermmm yeahhh insya-allah benda ni akan berjaya...
thankyousomuch!!!!!!
~esya thu x time otw balik uh qid dpt msg from roy..
die kte ade benda nak bincang..qid cuak lah kann ingt ann apahal!!!
qid tkut gak die nak hamun coz qid kacau awex die tu ke??
qid tnye lah ade ape??skali die balas msg die ckp "jumpa dkt megaway pukul 3.JANGAN LAMBAT"
qid pelik lah!! dah tgk msg cm mrh uh xde lah qid bls2 msg die...
kul 3 uh gi lah jumpe die...ermm die marah qid..((;
die nmpk qid at seremban mlm smlm...hermm...qid mule2 menafikan lah ape die ckp uh,
skli die tunjuk gmbr time at smbn uh dri phone die..aduhhh dah sah2 lah comfm qid tipu die annn...
lagi plus plus lah die mrh qid...
die ckp "jgn smp mama ayah awak thu,sy thu x pe..tpi jgn smp mama ayah awak thu.stu je sya mntk
tlg awak..tlg jgn ambik benda2 tu lagi..klu btl awak anggap sya ni replace walit awak.tlg dgr ckp sya"
haaaaa padan muke qid annn.....
sory lah yee encik roy oii..
promise pas ni x wat lagi... ;))

***********************************************
~esya nak thu x satu benda??
qid ade lah story at member qid ni pasal ape yg jadi at skng..
ape yg qid harapkann die bg lah kte2 smngat at qid ni..qid harap sgt..
tapi?? xde esya..mlh die asyik ckp die x nak jauh ngan qid lah itu lah ini lah!!!
dah tu boleh lak tnye "dowg thu x yg ko ni idop x lme"
perhhh ayat die.....xpayah de nak ckp cm uh...
qid ni cume nak semangt dri die jee...bukan nak dgr die ckp cm uh...
ape yg qid harapkan die ni  au

"x pe wei...ko kne kuat utk sume ni...ko buat je ape2 treatment janji kau ok blik..aku akan sntiase ade utk
bg smngt at ko..."

tu jee esya qid nak dgr dri mulut die...
tapi????? TIADA..
ermmm..

* remy dah blik sarawak smlm..
ermmm next week die exam...
mybe same tarikh ngan yana kot..
good luck lah remy...aku dah lepas daa..HAHAHA
~okey lah esya ti smbung ok!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…