<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 6 September 2011

Salam esya..
ari ni gi KPJ..ermm mcm biase lah!
tapi tadi kelakarr.. ;)
coz time wat treatment tu ade stu nurse ni pandang jee qid..
qid rse qid x kenal pown die..qid pelik lah apsal lah die pandang qid..
sekali die dtg lah dekat at qid die tnye
"adik ni anak buah doktor aris kann??"
qid angguk je lah time tu,mybe die pernah nmpak qid blik ngan pak cu kott...
dah tu esya tau die ckp ape???
die ckp "serius akak sangkakan adik dah xde dah.....tu yg akak terkejut tu adik ade kat sini..."
siotttt jeee nurse tu!!! boleh lak ckp cm uh...
umur qid panjang lagi lah!!!
tgk lah sape doktor pribadi qid uh....
haaaa....my best uncle lah!!! sbb die qid idop lagi thu x smp skang!!!!
nurse uh ckp cm uh smp ade sowg member die ni mrh lah!!!
mane x nye...boleh plak ckp cm uh ngan qid..ayoooo...
tah2 time die mule2 nampak qid tu agak nye die mesti igt roh qid yg dtg at c2..
hahahahaha kelakar lah nurse tu...
pape pown thankz lah kat die ckp benda2 yg buatkann qid bertmbh kuat utk
wat treatment ni utk kali kedua...
btl gak ckp die...dulu qid boleh berjaya ngan treatment ni semua..
bukti die qid still hidup smp skng...and knp tidak treatment tu akan berjaya utk kali ni!!!!
ermmm yeahhh insya-allah benda ni akan berjaya...
thankyousomuch!!!!!!
~esya thu x time otw balik uh qid dpt msg from roy..
die kte ade benda nak bincang..qid cuak lah kann ingt ann apahal!!!
qid tkut gak die nak hamun coz qid kacau awex die tu ke??
qid tnye lah ade ape??skali die balas msg die ckp "jumpa dkt megaway pukul 3.JANGAN LAMBAT"
qid pelik lah!! dah tgk msg cm mrh uh xde lah qid bls2 msg die...
kul 3 uh gi lah jumpe die...ermm die marah qid..((;
die nmpk qid at seremban mlm smlm...hermm...qid mule2 menafikan lah ape die ckp uh,
skli die tunjuk gmbr time at smbn uh dri phone die..aduhhh dah sah2 lah comfm qid tipu die annn...
lagi plus plus lah die mrh qid...
die ckp "jgn smp mama ayah awak thu,sy thu x pe..tpi jgn smp mama ayah awak thu.stu je sya mntk
tlg awak..tlg jgn ambik benda2 tu lagi..klu btl awak anggap sya ni replace walit awak.tlg dgr ckp sya"
haaaaa padan muke qid annn.....
sory lah yee encik roy oii..
promise pas ni x wat lagi... ;))

***********************************************
~esya nak thu x satu benda??
qid ade lah story at member qid ni pasal ape yg jadi at skng..
ape yg qid harapkann die bg lah kte2 smngat at qid ni..qid harap sgt..
tapi?? xde esya..mlh die asyik ckp die x nak jauh ngan qid lah itu lah ini lah!!!
dah tu boleh lak tnye "dowg thu x yg ko ni idop x lme"
perhhh ayat die.....xpayah de nak ckp cm uh...
qid ni cume nak semangt dri die jee...bukan nak dgr die ckp cm uh...
ape yg qid harapkan die ni  au

"x pe wei...ko kne kuat utk sume ni...ko buat je ape2 treatment janji kau ok blik..aku akan sntiase ade utk
bg smngt at ko..."

tu jee esya qid nak dgr dri mulut die...
tapi????? TIADA..
ermmm..

* remy dah blik sarawak smlm..
ermmm next week die exam...
mybe same tarikh ngan yana kot..
good luck lah remy...aku dah lepas daa..HAHAHA
~okey lah esya ti smbung ok!


Official Template By BudakPEMALAS