Skip to main content

;))


Salam esya..
ari ni gi KPJ..ermm mcm biase lah!
tapi tadi kelakarr.. ;)
coz time wat treatment tu ade stu nurse ni pandang jee qid..
qid rse qid x kenal pown die..qid pelik lah apsal lah die pandang qid..
sekali die dtg lah dekat at qid die tnye
"adik ni anak buah doktor aris kann??"
qid angguk je lah time tu,mybe die pernah nmpak qid blik ngan pak cu kott...
dah tu esya tau die ckp ape???
die ckp "serius akak sangkakan adik dah xde dah.....tu yg akak terkejut tu adik ade kat sini..."
siotttt jeee nurse tu!!! boleh lak ckp cm uh...
umur qid panjang lagi lah!!!
tgk lah sape doktor pribadi qid uh....
haaaa....my best uncle lah!!! sbb die qid idop lagi thu x smp skang!!!!
nurse uh ckp cm uh smp ade sowg member die ni mrh lah!!!
mane x nye...boleh plak ckp cm uh ngan qid..ayoooo...
tah2 time die mule2 nampak qid tu agak nye die mesti igt roh qid yg dtg at c2..
hahahahaha kelakar lah nurse tu...
pape pown thankz lah kat die ckp benda2 yg buatkann qid bertmbh kuat utk
wat treatment ni utk kali kedua...
btl gak ckp die...dulu qid boleh berjaya ngan treatment ni semua..
bukti die qid still hidup smp skng...and knp tidak treatment tu akan berjaya utk kali ni!!!!
ermmm yeahhh insya-allah benda ni akan berjaya...
thankyousomuch!!!!!!
~esya thu x time otw balik uh qid dpt msg from roy..
die kte ade benda nak bincang..qid cuak lah kann ingt ann apahal!!!
qid tkut gak die nak hamun coz qid kacau awex die tu ke??
qid tnye lah ade ape??skali die balas msg die ckp "jumpa dkt megaway pukul 3.JANGAN LAMBAT"
qid pelik lah!! dah tgk msg cm mrh uh xde lah qid bls2 msg die...
kul 3 uh gi lah jumpe die...ermm die marah qid..((;
die nmpk qid at seremban mlm smlm...hermm...qid mule2 menafikan lah ape die ckp uh,
skli die tunjuk gmbr time at smbn uh dri phone die..aduhhh dah sah2 lah comfm qid tipu die annn...
lagi plus plus lah die mrh qid...
die ckp "jgn smp mama ayah awak thu,sy thu x pe..tpi jgn smp mama ayah awak thu.stu je sya mntk
tlg awak..tlg jgn ambik benda2 tu lagi..klu btl awak anggap sya ni replace walit awak.tlg dgr ckp sya"
haaaaa padan muke qid annn.....
sory lah yee encik roy oii..
promise pas ni x wat lagi... ;))

***********************************************
~esya nak thu x satu benda??
qid ade lah story at member qid ni pasal ape yg jadi at skng..
ape yg qid harapkann die bg lah kte2 smngat at qid ni..qid harap sgt..
tapi?? xde esya..mlh die asyik ckp die x nak jauh ngan qid lah itu lah ini lah!!!
dah tu boleh lak tnye "dowg thu x yg ko ni idop x lme"
perhhh ayat die.....xpayah de nak ckp cm uh...
qid ni cume nak semangt dri die jee...bukan nak dgr die ckp cm uh...
ape yg qid harapkan die ni  au

"x pe wei...ko kne kuat utk sume ni...ko buat je ape2 treatment janji kau ok blik..aku akan sntiase ade utk
bg smngt at ko..."

tu jee esya qid nak dgr dri mulut die...
tapi????? TIADA..
ermmm..

* remy dah blik sarawak smlm..
ermmm next week die exam...
mybe same tarikh ngan yana kot..
good luck lah remy...aku dah lepas daa..HAHAHA
~okey lah esya ti smbung ok!

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam