Skip to main content

tersenyum ;)

untuk ke sekian kali nye qid kena marah lagi..hihihi...
ermmm kena mrh pown boleh gelak kann???
erm ape blh buat!!
esya thu x balik2 je pukul 4 tdi dpt msg from roy die tnye qid kat mane??
then die ajak kuar...dlm mse yg sme gak qid dah jnji ngan ira nak gi
tgk wayang....ira pown ptg tdi dah ade at area senawang!!!
qid tnye roy kenape nak jumpe???die kte ade benda nk tnye...
qid pK2 blik...baik qid jumpe roy then mlm bru gi tgk wayang ngan ira.....
ermmm gi jumpe roy uh die tnye qid stu soalan yg susah sbnrnye nak jwb!!!
die tnye "dua tiga hari ni kmo merokok kann...knp??"
ambik kau!!!! sekali die thu plak haa!!!
ape nak jwb!! mg qid diam je lah...
dah tu free2 kena mrh ngan die..TQ roy ;))
dh lme x kne mrh ngan walit..hahahaahah.... ;P
actly qid pown x thu knape qid ambik blik sdngkan dah dkt sthun qid x ambik!!!
last pown ambik shisha ari tu yg kna mrh ngan abg ajam tu..tu jee..
and tdi pown sbnrnye time tuisyen qid ambik gak lgi skali wlupown dh kena mrh ngan roy ptg tdi..
sorry roy..mybe ni yg last..pas ni dh x dpt dah ;))
~kedua!!!
balik2 je tuisyen tdi ira col ckp yg die kena blik ampng sbb mama die kte ade hal...
dh tu si ira sengal ni gi bg tau abg ajam plak yg nk gi tgk wayang mlm ni...
dah bantai nye abg ajam msg ckp "dah x ingt esok nak skolah ke???"
perhhhh!!! sbnrnye esya abg ajam jarang msg qid bulan ni..
terkejut gak biler bukak2 msg die tdi die ckp cm uh!!!
pelik gak....tnye2 ira...die kte die yg bg tau abg ajam!!!
aduhhh..memang songot ko tu ira ;P

*lgi stu kne mrh ngan pk cu tdi..;))
qid ptut nye gi KJP ptg td...tp qid x gi pown...MALAZ and BORING
qid sje blik lmbt....tk thu lah knp dua tiga ari ni mlz sgt nak lyn benda2 ni semua..
mlz nak jumpe pk cu..mlz nak ambik ubt..MALAZ!!!MALZ!!!MALAZ!!!!!
ermmm ape punye x berguna qid ni kannn ;(

~ok la esya ti qid smbung ok!

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Jika Tuhan ambil aku

Aku tak tahu apa bakal jdi esok lusa.
Aku tkthu sama ada aku msih bernafas atau tidak.
Jika aku tiada lagi
Aku mohon maaf pada semua.
Aku mohon maaf kerana tk menjadi
Anak yang baik, adik yang baik, kawan yang baik.
Maafkan aku.
Aku tak sebaik manusia lain.
Aku tk sehebat manusia lain

Jika tuhan ambil aku esok.
Redho.
Itu sahaja yang aku minta.
Sebab aku dah lama redho dengan apa yang aku tanggung.
Korang pun kena redho.
Jangan titis kan air mata kerana aku.
Kerana aku bukan siapa siapa.
Kerana aku bukan manusia yang baik yang wujud dalam hidup korang.
Terus jalani hidup seperti biasa.

Terima kasih pada siapa yang pernah ada.
Korang tahu siapa korang.
Maafkan aku kerana tidak terus bertahan.