<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 22 September 2011
untuk ke sekian kali nye qid kena marah lagi..hihihi...
ermmm kena mrh pown boleh gelak kann???
erm ape blh buat!!
esya thu x balik2 je pukul 4 tdi dpt msg from roy die tnye qid kat mane??
then die ajak kuar...dlm mse yg sme gak qid dah jnji ngan ira nak gi
tgk wayang....ira pown ptg tdi dah ade at area senawang!!!
qid tnye roy kenape nak jumpe???die kte ade benda nk tnye...
qid pK2 blik...baik qid jumpe roy then mlm bru gi tgk wayang ngan ira.....
ermmm gi jumpe roy uh die tnye qid stu soalan yg susah sbnrnye nak jwb!!!
die tnye "dua tiga hari ni kmo merokok kann...knp??"
ambik kau!!!! sekali die thu plak haa!!!
ape nak jwb!! mg qid diam je lah...
dah tu free2 kena mrh ngan die..TQ roy ;))
dh lme x kne mrh ngan walit..hahahaahah.... ;P
actly qid pown x thu knape qid ambik blik sdngkan dah dkt sthun qid x ambik!!!
last pown ambik shisha ari tu yg kna mrh ngan abg ajam tu..tu jee..
and tdi pown sbnrnye time tuisyen qid ambik gak lgi skali wlupown dh kena mrh ngan roy ptg tdi..
sorry roy..mybe ni yg last..pas ni dh x dpt dah ;))
~kedua!!!
balik2 je tuisyen tdi ira col ckp yg die kena blik ampng sbb mama die kte ade hal...
dh tu si ira sengal ni gi bg tau abg ajam plak yg nk gi tgk wayang mlm ni...
dah bantai nye abg ajam msg ckp "dah x ingt esok nak skolah ke???"
perhhhh!!! sbnrnye esya abg ajam jarang msg qid bulan ni..
terkejut gak biler bukak2 msg die tdi die ckp cm uh!!!
pelik gak....tnye2 ira...die kte die yg bg tau abg ajam!!!
aduhhh..memang songot ko tu ira ;P

*lgi stu kne mrh ngan pk cu tdi..;))
qid ptut nye gi KJP ptg td...tp qid x gi pown...MALAZ and BORING
qid sje blik lmbt....tk thu lah knp dua tiga ari ni mlz sgt nak lyn benda2 ni semua..
mlz nak jumpe pk cu..mlz nak ambik ubt..MALAZ!!!MALZ!!!MALAZ!!!!!
ermmm ape punye x berguna qid ni kannn ;(

~ok la esya ti qid smbung ok!


Official Template By BudakPEMALAS