Skip to main content

balik dri solat hajad ;))

::b4 gi sekolah tadi ;)) ::

salam esya..
qid bru balik dri skolah haa..;)
ade stu benda yg qid buat tdi..
hahahah yg thu kawan2 qid je!!
hahahaha
mcm yg qid ckp smlm..ayah awal2 dah ckp yg die akan
dtg skolah ari ni...smp2 je skolah die parking at dlm skolah...
aduhhhhh...sakit nye hati...
pape pown janji qid pergi kann..dri qid x pergi!!!! ;P
~~esya thu x time otw nak pergi uh ayah kte ape au..
die kte "nasib baik cikgu tu ade..kalu x smp biler2 ayah x thu..nak arapkan cikgu nazri uh...same je
x boleh kawtim ngan kmo!!!" haaaa ambik kau!!
haaa ye la ayah oii...
untung la sgt ade cikgu tu kann??
hahahahahahah...
tadi qid ngan member qid bantai nye gi ambik2 gambar...
aduhhh ade plak sowg budak yg comel ni!!!
perhh comel sgt lah!
kiteowg ade gi lepak at dewan terbuka,time nak gi dewan besar blik uh nampak cikgu ikhwan
ngan cikgu rohaizat kejar budak..tapi dowg x lari tau..
yg cikgu ikhwan ni bantai buat "ushhh ushhh" mcm alau kucing tu lah!!
cube buat!! haaa kelakar giler!!!!!
die bukan nak lari...ni gi buat mcm uh..ingt dak2 laki uh kucing ape???
ahahahahahah kelakar lah cikgu ni!!!!
serius  xthan giler qid nak gelak time uh!!!!
esya...
thu x tdi pas ayah mkn die gi jumpe roy!!
perhh qid tak thu...tetibe msg roy masuk ckp "bru sya thu semua nye!"
perhh tetibe jee..qid tnye kenape??
die kte die nak jmpe qid sok!!
die nak tg fmily qid..
ape hal erkk esya??
~pape pown qid kena tunggu lah besok tok thu semua nye... ;))
hope xde yg pelik2....

* k lah mau tido,ti sambung ;))

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…