Skip to main content

sorry syg!

sorry ari tu qid ckp yg qid benci kmo!!
sory sgt esya....qid mrh sgt mse tu..
sbb qid bru thu hadiah yg qid bg  mase kmo bru blik malaysia
dulu,kmo x ambik langsung!!!!
dah tu kmo pulang kan blik plak!!!!!
qid kecewa esya thu x!!!
ape yg qid pK hadiah tu ade kat perak skng....
hadiah tu ade dlm almari yg kmo sendiri kunci dlm bilik kmo!!!
tu yg qid rse...tapi???
hadiah terakhir qid bg  uh kmo x keluarkan pown dri kotak tu..
kmo biarkannn je mcm tu...
then kmo tinggal kan MACAM tu jee at atas almari qid tu...
kmo langsung x bg thu sape2...
smp lah kmo meninggal x sape thu pasal hadiah yg kmo tinggalkan tu!!!
pandai btl kmo ni kannn......
qid kecewa bce note yg kmo selitkan kat hadiah  tu....
kmo kte yg kmo x boleh terima hadiah cmre tu...
sbb kmo nak qid yg ambik cmre tu coz kmo thu qid dah lme idamkan cmre tu kannnn..???
heyyy klu qid ambik cmre uh nampak sgt yg qid ni buruk siku tau!!!!!
and qid nk kmo yg pkai cmre tu bukan qid yg pkai!!!!!
klu kmu x leh trima hadiah tu...ckp esya kat qid dulu...
ni x kmo biarkann je mcm tu!!!!!
skng ni cmre uh ade at umah roy!
qid suh die tgk cmre uh still blh pkai or x....
coz dh lme sgt at atas almari tu takut ade abuk masok kee ape ke..
haaaaa.....

~ari tu qid bg tau abg ajam pasal hadiah tu...
abg ajam pown terkejut tau!
coz die pown ingt yg cmre uh ade tersimpan at umah kmo!!!
semua tgk adiah uh..and dowg terkejut coz balut kotak hadiah tu masih mcm uh!!!
ang reben dlm kotak uh yg ikat cmre uh pown x berbukak!!!
MASIH SAMA!!!!!!
ya allah betul lah kte kmo agk nye esya yg kmo memang x nak hadiah qid bg uh!!!!
smpai usik pown x adiah tu!!!
aduhhhh sakitnyee ati...

tapi tak pe lah...dua thun lepas punye cite annn...
pape pown sory coz qid ckp qid benci kmo..serius qid tgh marah time uh!!!

***************************************************
~tgk!!! aku dh ckp dah jgn pakse aku ckp benda2 ni semua...
coz sekali  aku dh ckp...susah kau thu!!!!
ayat aku pedih...kasar!!!!
susah utk owg terima cre aku ni...
ko desak2 aku...kan kau dah terluke...
sakitkan???? ermm sory lah!!
lain kali jgn paksa2 aku...
fhm!

*ti smbung ;))

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…