<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 15 September 2011
sorry ari tu qid ckp yg qid benci kmo!!
sory sgt esya....qid mrh sgt mse tu..
sbb qid bru thu hadiah yg qid bg  mase kmo bru blik malaysia
dulu,kmo x ambik langsung!!!!
dah tu kmo pulang kan blik plak!!!!!
qid kecewa esya thu x!!!
ape yg qid pK hadiah tu ade kat perak skng....
hadiah tu ade dlm almari yg kmo sendiri kunci dlm bilik kmo!!!
tu yg qid rse...tapi???
hadiah terakhir qid bg  uh kmo x keluarkan pown dri kotak tu..
kmo biarkannn je mcm tu...
then kmo tinggal kan MACAM tu jee at atas almari qid tu...
kmo langsung x bg thu sape2...
smp lah kmo meninggal x sape thu pasal hadiah yg kmo tinggalkan tu!!!
pandai btl kmo ni kannn......
qid kecewa bce note yg kmo selitkan kat hadiah  tu....
kmo kte yg kmo x boleh terima hadiah cmre tu...
sbb kmo nak qid yg ambik cmre tu coz kmo thu qid dah lme idamkan cmre tu kannnn..???
heyyy klu qid ambik cmre uh nampak sgt yg qid ni buruk siku tau!!!!!
and qid nk kmo yg pkai cmre tu bukan qid yg pkai!!!!!
klu kmu x leh trima hadiah tu...ckp esya kat qid dulu...
ni x kmo biarkann je mcm tu!!!!!
skng ni cmre uh ade at umah roy!
qid suh die tgk cmre uh still blh pkai or x....
coz dh lme sgt at atas almari tu takut ade abuk masok kee ape ke..
haaaaa.....

~ari tu qid bg tau abg ajam pasal hadiah tu...
abg ajam pown terkejut tau!
coz die pown ingt yg cmre uh ade tersimpan at umah kmo!!!
semua tgk adiah uh..and dowg terkejut coz balut kotak hadiah tu masih mcm uh!!!
ang reben dlm kotak uh yg ikat cmre uh pown x berbukak!!!
MASIH SAMA!!!!!!
ya allah betul lah kte kmo agk nye esya yg kmo memang x nak hadiah qid bg uh!!!!
smpai usik pown x adiah tu!!!
aduhhhh sakitnyee ati...

tapi tak pe lah...dua thun lepas punye cite annn...
pape pown sory coz qid ckp qid benci kmo..serius qid tgh marah time uh!!!

***************************************************
~tgk!!! aku dh ckp dah jgn pakse aku ckp benda2 ni semua...
coz sekali  aku dh ckp...susah kau thu!!!!
ayat aku pedih...kasar!!!!
susah utk owg terima cre aku ni...
ko desak2 aku...kan kau dah terluke...
sakitkan???? ermm sory lah!!
lain kali jgn paksa2 aku...
fhm!

*ti smbung ;))


Official Template By BudakPEMALAS