<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 17 September 2011

salam esya..

"thank you Allah "
ermm qid epy sgt dua ari ni..
happy sesangat2 hepy... ;))
thankz to god coz kasih qid rse ni semua b4 operation nanti..
thank you so much!!!!
qid epy sgt dpt rse ni semua b4 operation.. ;))
~~esya ari jumaat pgi qid gi melaka and tidur sne semalam coz
ade wat majlis perkahwinan mak su Nurul with die punye husband lah sekang kann??
nme die EZMIR!! hermm...
sepanjang dua ari ni mcm2 jadi..semua nye best!!!!
ermm mne x nye..jumpe yana kann???
hahahahah of coz lah best...
mak su nikah ari jumaat lepas asar..
time tgh nikah uh at dapur sume sbok buat ROTI JALA utk
majlis mlm tu...qid pown try lahh buat roti jala uh!!!
hihihihihi jadi tau!
haaaa x cye esya tgk ni ;)

haaaa amacam??
percaye..hahahahha
dah kecoh2 at dapur uh...qid gi depan tgk owg nikah  tu...
byngkan qid boleh pergi dgn bju kena tepung roti jala uh gi ambik gambar!!!
hahahaha giler...wat malu jee ngan awex2 selangor tu...hahahaah....
mase nikah tu agak kelakar lah coz pengantin lelaki uh byk kali atok akad die x lepas..
biase nye klu owg dh sebut name die die kena nyaut kann???
ni atok sebut name die,die x nyaut pown....
ok lah try lgi skali....atok ayat lagi akad nikah uh...sekali die jwab x same pulak harga mas kawin die...
rse nye mase salah sebut mas kawin tu kali ke empat kot die akad nikah uh!!!!
sebelum tu punye try bukan main byk lagi!!!
sampai kan atok terpaksa bg die minum air suam dulu lah coz die gemuruh sgt!!!!



tgk lah pic2 die ade lagi senyum2 mase nak nikah!!!
mane x nye dah sume owg bantai tergelak biler die byk kali try uh!!!
sampai imam2 skali gelak!!!
~~tapi kan esya time dah selamat akad nikah uh ade lah sowg gurl ni nangis teresak2...
ermm ingt ann pahal...rupenye die tu adik pade husband mak su ni....
adik kesayangan......
husband mak su ni anak first!!!
so die rapat ngan adik2 die....adik die dua owg..dua2 pompuan...time abg dowg salam dowg punye lah
sedih tgk dowg menangis uh!!! siap berpeluk lagi ketiga2 beradik uh!!!
aduhhhh memang terase time tu...memang nampak sgt yg dowg bertiga uh akrab!!!
hermmmm....husband mak su pown menangis time peluk family dieowg!!!
tapi pape pownnn...mak su qid lawa seyhhhhh time uh..
hahahah x cye???
tgk pic ni ----->>>>

lawakan???hahahahahahah
*puji mak su sendiri ni..hahahhaah

malam uh plak ade bersanding tau!!
siap bakar bunga api berbagai lah.....
time bersanding mlm uh qid x gi tgk pown dkt2...
qid ngan yana lepak at tempat parking with awex along amin!!!!
ermm
walaupown gelap tapi xde nyamok auu malam uh....
mane x nye...name pown tanah lapang!!!!
time lepak2 uh mcm2 lah cite ngan yana byk gak snap pic ngan die..
hihihihihi biase lah lau dah jumpe die lau x tngkap gmbr x sah!!!
hahahaahhahaha



 malam tu yana x tidur umah atok coz die nye family bwk awex along amin so,mama aida segan lah
nak bwk anak owg tidur situ...yana blik malam tu gak!!!dah abis2 owg uh bersanding die pown balik semalam.....
smlm kann pak alng hafiz ade bakar bunga api merdeka uh 2 kotak!!!
ambik kau..time dowg bakar uh qid,yana and awex along ade at tempat parking uh!!!
time dah bakar uh bunga api betul2 atas kepala kite owg!!!!
mule2 tu ok jee....
dah lme2 uh awex along amin tarik kite owg gi belakang sikit coz die tkot cebisan kertas yg ade api uh 
jatuh atas kepala...
tapi time uh along amin stay jee at tempat tu!!!
 x grak pown...dah tu api uh jatuh atas kepala abg amin..ambik kau!!!
dengil sgt!!! sib baik xde pape...lau x!!!haaaaaaaa.......

dari mule2 sampai umah atok uh qid ngan yana dah gelak2 dah..mane x nye masing2 dh kemaruk ngan
kerja giler time along ijam kawin dulu tu!!!!!
hahahahaahha...kerja giler ape???
haaa kerja giler yg anggap pak lang hafiz uh balax yana and atok uh bf qid.!!!!
hahaahahah giler punye cucu ann....
smpai2 je smlm yana dah tnye... "mane lah balax aku ni"
adoiiii sakit dah ni....

yang paling best hari ni lah...
aduhh main kejar2 ngan pk lang hafiz!!!
ambik kau....
ni kes xde kerja lah tgh ari tdi ni...
~~pagi uh masing2 busy...
qid and yana and ade 2,3 owg lagi kena siap an meja pengantin!!!
amik kau!!! xpernah sblum ni qid buat...hihihihhi ;))
esya thu x tema dowg tema gothic..haaaa wane merah hitam!!!
aduh lawa!!!




walaupown panas time pengantin sampai uh tapi best sgt coz dowg punye dak2 kompang x boring!!
hahahahahh cakap pasal dak2 kompang kannn...
dowg ni main kompang siap menari2 sekali tau....
qid ape lagi rakam lah video...dah syok2 record uh sekali abg mierul boleh masuk dkt2 ngan dak kompang uh bantai nyee wat shuffle !!!!
aduhhhhh bantai owg sebelah pown tergelak2 time tu....
malu seyhhhh...tapi memang best gilerrrr2 arhh.....
~~lepas je dowg2 uh bersanding qid ngan yana bantai nye snap2 pic owg....
yg paling best snap pic abg2 cmre man nie lah!!!
haa tgk ni


ambik kau!!!!!asyik dowg jee ambik gmbr owg annn..skng kena plak ngan aku!!!!
hahahahahaha...sume cmre man ade 5 owg!!!
sume nye baik!!! siap tlg set an cmre qid lgi!!!
haaa punye lah bagus dowg ni...
x sombong and mudah mesra...BAGUS!
lepas snap pic dowg ni kite owg bantai nye snap2 pic atok and pk lang hafiz...
tapi pic pak lang x dpt sgt lah coz die byk jalan2...
bru nak tangkap jee die dah jalan!!!
punye lah x lawa kann pic ni???mane x nye...ambik pkai phone yana if pkai 
cmre ti die pasan owg ambi pic die.....
dah tu zoom sambai dah nak abis dah!!!!
nak gi dkt2 masing2 malaz nak tgur pk lang uh.lgi pown msti die x nak coz segan..
satu lagi takut kerja giler ni terbongkar!!!
so bantai nye masing2 zoom dri jauh..
tapi serius esya...klu esya dpt kenal die dulu mesti esya pown syok kat die kot!!!
punye lah putih...dah tu x mcm laki2 lain yg uha uha ni..
haaaa...smpai yana pown meroyan lah ngan pk lang  sendiri ...
gmbr ni pown punye lah susah nak ambik!!!...
bukan main penat lagi nak kejar pk lang ni coz nak snap pic die..asyik lari2 jee die...
mcm tau2 je kiteowg nak tngkap gmbr die...
ermmm....
~esya thu x punye lah pemalu pk lang ni smpai kan dowg nak ambi pic pengantin
ngan family kena panggil die dua tiga kali!!!
haaa bayang kan siap buat pngumuman at tmpt dj lagi suh pk lang gi dpn...
kali pertme dowg buat pengumuman uh die at bilik layan abg mierul punye cmre...
time owg cri2 die uh qid gi lh bg tau die ckp yg dowg pnggil die ambik gambr!!!
die boleh ckp ape au...die ckp "biar lah dowg nak ambik gmbr...rmai sgt lah at luar tu"
aduhhh ayat die......time tu xde de die kuar...dua kali owg buat pengumuman at dj bru die
keluar...tewas gak kmo yee pk lang!!!
hahahahahahahahahaahah
~tapi ade stu x berape best coz xde karoke...Dj ade tapi dowg hanye pasang lagu2 yg mak su dah
masuk ann dalam pendrive jee...100% lagu dlm pendrive mak su tu lagu2 NASYID!!!!
ayoyo baik btl lah mak su sowg ni!!!!!!
~gmbr atok pown ade...hahahahah

hahahahah sory atok!!!
satu fmily atok pkai batik merah!!!KECUALI pk lang!!!
aduhhh memang pelik btl lah pk lang aku sowg ni!!!!
nanti pk lang kawin nanti jgn harp lah kiteowg nak dgr ckp pk lang!!!!! ;P

*okey lah penat lah nak taip byk2....
biar lah ni semua jadi kenangan qid ok!
pape pown again thankz to god coz bg qid rse ni semua b4 sesuatu jdi at qid time 
operation nanti!!! ;)) i love  Allah..
 haaaaa sblum tu nk gak msuk gmbr anak2 buah qid...hhahaahhaah

;))



Official Template By BudakPEMALAS