Skip to main content

Selesaii mendaftar

Assalammualaikum esya!
Alhamdulillah qid dh selesai mendftr untuk sem2 hari nii..
And ape yg qid harapkan 50% jee yg berlakuu..
ape die?? qid kann harap wani,ain,jiha and pjoy seclass ngan qid..
Ain,jiha and pjoy seclass ngan qid..pjoyy uhh number2 lahh sbb mase kite owg dftr uhh die ddk tepi jee
sb tunggu lokman..lepas jee qid dftr qid gi kat die then die tnye class mane..
qid ckp lahh 8...dh tuu qid suruhh lahh die ambikk 8 jugakk..
die kate nak tunggu lokman tgk mcm mane dluu..
last2 tdi tweet die die kate die class 8 jugakk mcm sem lepass...
qid pown tros bg tauu ain tdi sbb ain yg ye ye nak pjoy seclass...
pjoy kte lokman x dpt seclass ngan kiteowg sbb class dh pnohh..
pjoy pownn yg last2 tadiiii...
nasib baikk dpt gkk 8 uhh!
soo pjoy,jiha and ain seclass ngan qid lahhh..
wani mcm biase larhh..
ngn dira die,nik,akma!
dowg 4 owg!
and mmg x dpt kott nak trikk wani tuhh sclass ngan qid..
die dh ade member sndri ann??
mcm tuh gakk qid..
qid pown ade member sendiri...
xkan qid tetibe nak trik die dri akma,nik and dira uhhh..
sdng ann dowg sesusah sesame dulu!
tetibe ni sem 2 qid nak trikk wani same ngan qid plakkk..
Memang takkkk lah wokk!!!
Mimpi jee di siang hari qid nihh..hahahahahha
Wani nye class no.7..
class 7 pownn lebih kuwg jee time die ngan class 8...
class pagi jee semua..petg xde class...
ari jumaat plakk satu due class jee...
itu pown pagii..means kami klo ade pape nak blik ari jumaat senang lahh..
sbb pagii jee kann class die..
tghari ke lps jumaat ke dh blh balikk dahh..
huhuhuhu
pandaii x kami pilih class?? :P

Tadi mase dftrr ade yg klkarrr..ade yg miss tertibe ckp "sy rse sy perasan sape awak"
Ade yg menyanyi lagu "apo kono eh jang" lahh mase qid dftr kediaman..
Ade yg ckp qid ade teakuando laaa,motiff die ckp sbb qid duduk kat greentownn ni sensowg!
huuuu memang elokkk qid kena bahan tdii..malu malu maluuu..
yg ain ngan jihaa sebab dowg dua asrama annn?
qid je sesat duduk luarrr..hihihihi
Huhuhu pape pown dh selesaii semua ituuu..
kekecohh cri alamat umahh tdi smp alamat sir pownn qid nak rembattt semua nyee dh SELESAIIII.. :)
isnin ni insyaAllah pnjang umur start lahhh class qid utk sem dua.. :)

*k lha esya..dh maghrib nihh...qid out dlu..
nnti qid masuk lagii....Bye!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…