Skip to main content

Selesaii mendaftar

Assalammualaikum esya!
Alhamdulillah qid dh selesai mendftr untuk sem2 hari nii..
And ape yg qid harapkan 50% jee yg berlakuu..
ape die?? qid kann harap wani,ain,jiha and pjoy seclass ngan qid..
Ain,jiha and pjoy seclass ngan qid..pjoyy uhh number2 lahh sbb mase kite owg dftr uhh die ddk tepi jee
sb tunggu lokman..lepas jee qid dftr qid gi kat die then die tnye class mane..
qid ckp lahh 8...dh tuu qid suruhh lahh die ambikk 8 jugakk..
die kate nak tunggu lokman tgk mcm mane dluu..
last2 tdi tweet die die kate die class 8 jugakk mcm sem lepass...
qid pown tros bg tauu ain tdi sbb ain yg ye ye nak pjoy seclass...
pjoy kte lokman x dpt seclass ngan kiteowg sbb class dh pnohh..
pjoy pownn yg last2 tadiiii...
nasib baikk dpt gkk 8 uhh!
soo pjoy,jiha and ain seclass ngan qid lahhh..
wani mcm biase larhh..
ngn dira die,nik,akma!
dowg 4 owg!
and mmg x dpt kott nak trikk wani tuhh sclass ngan qid..
die dh ade member sndri ann??
mcm tuh gakk qid..
qid pown ade member sendiri...
xkan qid tetibe nak trik die dri akma,nik and dira uhhh..
sdng ann dowg sesusah sesame dulu!
tetibe ni sem 2 qid nak trikk wani same ngan qid plakkk..
Memang takkkk lah wokk!!!
Mimpi jee di siang hari qid nihh..hahahahahha
Wani nye class no.7..
class 7 pownn lebih kuwg jee time die ngan class 8...
class pagi jee semua..petg xde class...
ari jumaat plakk satu due class jee...
itu pown pagii..means kami klo ade pape nak blik ari jumaat senang lahh..
sbb pagii jee kann class die..
tghari ke lps jumaat ke dh blh balikk dahh..
huhuhuhu
pandaii x kami pilih class?? :P

Tadi mase dftrr ade yg klkarrr..ade yg miss tertibe ckp "sy rse sy perasan sape awak"
Ade yg menyanyi lagu "apo kono eh jang" lahh mase qid dftr kediaman..
Ade yg ckp qid ade teakuando laaa,motiff die ckp sbb qid duduk kat greentownn ni sensowg!
huuuu memang elokkk qid kena bahan tdii..malu malu maluuu..
yg ain ngan jihaa sebab dowg dua asrama annn?
qid je sesat duduk luarrr..hihihihi
Huhuhu pape pown dh selesaii semua ituuu..
kekecohh cri alamat umahh tdi smp alamat sir pownn qid nak rembattt semua nyee dh SELESAIIII.. :)
isnin ni insyaAllah pnjang umur start lahhh class qid utk sem dua.. :)

*k lha esya..dh maghrib nihh...qid out dlu..
nnti qid masuk lagii....Bye!

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.