Skip to main content

*Peace (Y)

 haaa! Ni skali lagi qid masukk b4 New year :)
Ape yg jadi 2012 :)

nak tahu ape yg qid menyesal tahun nihh??
pertama : qid nyesal sebab tk duduk umah ummi hari tuuu..
klo qid duduk umah ummi hri tuu mungkin qid x de  de nak menyewa bilik time kat ipoh !
kedua : qid nyesal sebab membaca msg wani! sumpah sebelum ni qid x pernh bce msg org tanpe kebenaran.
dan pade hari tuu qid ter bkk msg dlm phone die.time uhh qid punye simcard dlm phone die..qid slh klik
msg mase kat inbox..bler dh terbukak msg mak die.qid bce and qid rse bnde uhh lawakk + klkr.
then qid try bce utk kali kedua punye msg! sbb nak thu lawak or tkk! skali time uhh wani perasann..
sorry wani!!!!

Benda yang qid sedihh?
Pertama : abg wan meninggal !
kedua :sebab kena tinggal ngan wani mase nak pergi dewan st john kat ipoh!
ketige :Bilerr tgk member mcm x layan qid..
Keempat : ni nangis gembira sbb ira sanggup bwk moto dtg ipoh mase qid tgh demam terukk!
die sanggup jaga qid!!! tq ira!!
kelima: sebab miss BI tak fairr!! die kate qid ngan adik nye speking test yg pertme dpt C..padhl kami dpt B!
Keenam :bilerr rindu sgt2 ngan arwah abg im,pian,esya and walit! Mesti kowg happy tgk qid skng kann! qid berubh sbb kalian ! :)

Perkara Gila qid pernah buat :
 pertama : beli camre sehari jee dah jahanam!
kedua : menggila ngan wani dokk list kan brng2 yg nak bwk kat ipoh smp habis stu testpad bru beli!!
ketige : esok exam imt and pengajian islam..Ptg sebelumm tu qid blh pergi alor setar and balikk pukul 2 pagi..Balikk terus bace buku sampai pukul 4 lebih..then tido.Pukul 6 bangun bace buku.Then pukul 9 jwb exam..hiihihihihiihi
Ke empat: tetap nak buat presentation even suare takde!!
ke lima : Pergi lepaking kat dtran sowg diri time tgh tension smp pukul 6 pagi.Balik trus solat and tido :) !! *tempt tu menenangkan jugakk*
ke enam : berlari and chilokk nik utk anta blik bilik and ambik lappy! sebab miss bagi berapa minit jee untuk balik ambik lappy! *nasib umah dkt*
Ke tujuh : dokk main lif sampai org atas and bwh x pat guna!! hahah sampai ade mamat naik atas tgk kenapa lif tak bergerakk!Nasib time uhh dh lepas ann lift uhh! :)
ke lapan : dok tumbukk india kat medan gopeng! hihihii hbis semua pndng!
ke sembilan : dok gelakk gegile ngan 2 tige org member sebab TWEET :)
ke sepuluh: hanya bace buku utk final exam pade pagi sebelum tuhh jee *subjek IIT *Gilerr! x bce betl!

Perkara yg qid syukur kann :) *yg gmbira gakk*
pertama: Qid dpt terima pemergian arwahh.
kedua : qid dpt result spm yg x mengecewakann.Alhamdulillah
ketige:Qid dpt masuk KPTM. bukan U!
ke empat :qid x kena buli + kena naik pentas mase orentasi :)
kelima : qid dpt mentor yang terbaikk!! smp nak belanje qid ngan adikk mcD..hahahah
ke enam : qid kenal adik qid and ina!  :)
ke tujuh : dpt result mid sem yg x dijangka! iaitu 5A and 1C. c tuu pengajian islam..Menjwb pagi yg qid smp dri alor setar tuhh. :)
ke lapan : dpt full mark kat FOP.qid akan miss fundamental of programming tuhh :'(
ke sembila :Dapat anugerah dekan! Alhamdulillah! syukurr sgt2...
ke 10 : qid kembali sihat..Alhamdulillah!
Ke 11: qid dpt buat parents bangga ngan qid..walaupun ianye sekejapp!

haa bace kalau sudi! cancl kalau benci!
bye! Enjoy your life in 2013 okey!

*Tak lame lagi abg wan dah nak setahun.Alfatihah buat die!




Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…