Skip to main content

Mr.RJ :P

Assalammualaikum esya!
ehemm ehemm..skang qid dh ade kat ipoh sudahh!
pagi tdi dlm pukul 11 selamat qid sampai kat sinii...
Alhamdulillah selamat juga sampaii!
Okeyy sekang qid nak story pertme skali pasal
Mr.Roy/Walid qid...
hmm..qid thuu die bukak blog qid ni selalu...
qid thu die bce blog qid nii selalu..
dan qid thuu die selalu ambik thu pasal qid dri blog ni!!
kan walid??
walid thu mane qid dpt thuu???
hmm??
walid..mase qid story kat blog ni yg qid rindu walid + qid tercari2 walid..
tgk2 esok uhh qid col walid..tnye sehat or takk sumee...dh tu lepas uhh walid hilang balikkk..
and kedua nyee hari nihh!!
qid x bg tau walid pown hari tuuu blerr qid balik ipohh...
tupp tupp pagi ni tertige walid msg ckp suruh hati2..
bljr rerajinnn...hmm mane walid thuu??
hmm??
mesti walid thu dri blog nii kann??
Walid! kenape walit menghilang mcm uhh jeee....
keta walid pown qid dh x nmpk dh kt area seremban uhh..
slalunye klo time skolah qid mesti nmpk keta walid kat ampangan uhh!!
tp walid xdee pownn!!
mane walidd??
knp mase qid tnye walid kat mane qid x bg tauu pownn?
kenapa walid col qid sekali jee hri tuu???
walid...qid ikot semua ckp walid...
qid dgr semua kate walid..
kenape lepas kes hri tuu walid terus menghilang and menyepi mcm uhh je??
walid...klau qid ade buat salah ckp walid...ckp..jgn buat qid mcm nii..jgn buat qid mncari2 mane walid...
walid kesian lahh kat qid..mcm nak gilerrr qid cri walid tauuu...
and untuk pengetahuan walid jugakkk..
qid ckp kat diri qid niii yg qid x kan pergi sarawak cuti niii kalau qid x jmpe walid....
ikot kn hri uhh klo qid nak pergi bolehh jeee..
sbb lepas hal qid time cuti uhh selesaii ayh bg gi jejln..tp just ke sarawak and johor sahaja!!
ikot hati nii nak sgt gi sarawakkk...tp buat ape qid gi sane?? sedangkannn qid nk jmpe walid pownn x lepas2 lagii..
ni kann pulokk nak pi kat cousin2 yg slalu jmpe kat sarwakk..
waliddd..kalau walid bce posting yg niii..
plz lah walid..plaz jgn buat qid mcm niii...
qid cume nak thu kena walid bwk ummi and adik2 3 org uhh pergi mcm uhh ja!!
plz bg tauu qid walidd....
qid tunggu walid ckp sesuatu dri walidd....
and trimas untuk ucpan tahniah dekan tuhh..
hmm macm mane walid thuu????qid x pernh msg pown ckp kann??
nmpk sgt yg walid thu drii blog ni knnn??
qid masihh anggap walid mcm walid qid yg duluu!
ingt uhhh...

okey now story number 2..
ehemm ehemm..pasal bro RJ tuhh lagii..hehehe
okeyyy okeyy okeyy!!
kan b4 nii 3 posting qid cite psl RJ ann??
Dah tuu ari tuu hari tuu my bro badut msg and tnye ape hall kemarokk ngan rj..
qid pownn ckp lahh..suke mamat uhh rap and style die!!
dh tuu qid ckp lahh yg qid nak jmpe die..and qid memain ckp 
"ko tlg set ann mase jmpe die abgg...blhh?"
and takk di sangka2 my bro blh ckp "okey2 nnti aku bg tauu kauu"
dh tuuuu!! lepas sejamm kottt..die ckp "2 week lagi naik KL.."
fulamakkkkk!!!!!!
memang untung akuu ade abg badott yg kerja dgn industri  nihh lahhh..
huhh!! i love lu lahh bro..muahhh!! eh! godikk sudahh ..hahaahaa...
And yg x blh blarr nye esya...
Abg badott qid uhh blh ambik gmbr ngan RJ and mms kat qid ckp "Mr.RJ kirim salam"
perhhhh memang menjeritt lahh qid...!
haiyooo nak gugur jantung tgkkkk abg msg mcm uhh!!
huhuhuhu Tahh memane die jmpe RJ uhh hen tros anto kat qid...mmg ske biat aku jelly lahh abg aku nihh!
huhhh! pape pownn qid exctd nak tunggu 2 minggu dri sekarang!!
sbb ape??sbb nk tuntut janji dri my abam badottt sowg uhh!
huhuhuuu!!! :)
Haa nak thu takk nme RJ sebenarr??
ehemm ehemm...name sebenar die Mohd Helmy Hamdan.! yang berumur 29 tahunnn..
hiihihihihihihi
tgkk tgkk qid dh thuu dahh..
esokk ape lgi pasal die yg qid thuu pown qid tk thuu lahh!!
huhuhuhu!

Okeyy okeyy skng nak cite pasal time otw gi ipoh tadii..
mase gi tadi qid singgah kat limkokwing uhh!!
gi anta brng at remi kejapp!
nak thuu perangai remy kat snee yg qid tak thuuu!
huhuhuhuhu
rupe2nye sepanjng kat sne die pakai sketboard!
heheheh..
memang gilerr bag ang!
die jalan sikit2 jee at sne..
pkaiii sketboard jee die blerr jauh2..
kat sne ann sume siminn..yg mane bertangga uhh ade mcm tmpt yg lurus uhh!!
mmg remy pakar lah bab tu..pape pown remy..
wa tabikk bro lu blh buat mcm uhh kat sne ..
and jelez aku!

Okeyy lahh esyaa....
esok dh dftrr...
doakan sume berjln lancarr okeyyy!
huhu love you! :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…