Skip to main content

Story die lagiii

Okeyy Assalammualaikum!
Hahahah Malam ni nak ckp pasal RJ LAGI!!!
aahahah kat kowg yg x suke bace! Boleh berambos dri blog aku yg warne wani nii!
hihihi
Nak cakp pasal ape??
Nak ckp benda yg qid agak terkilan...Ape die??
hmm qid terkilan sebb x  tgk MHI pagi tadi!
sebab ape?? Sebab MHI ade RJ and blackk!
qid x pasti lahh dowg nyanyi or takk!
tp dgr cite dowg nyanyiii!
hmm yg kedua terkilan sbb ari ahad ari uhh tak jmp rj.
just jmpe black jee..Itu pown time anta brng at member bro qid uhh!
time uh tersempak ngan black and berburk jappp..
time tu ade tnye "rj mane?" but x terbukak hati pulokk nak jmpe..
hihihihihi..
skali afterr tgk die perfom mlm uhh!!! haduhh cairr weiii..
suare die memang terbaikkk.and mungkin one day die akan jdi sefamous alitimate,malique,toopath mybe!!
betull takk???
thu kenapa qid rse nyesal??
Hahaha xde benda pownn..just sbb qid lately salu bukak lagu yang die nyanyi uhh..
and qid rase die antre retis yang bakall jadi retis yg qid minat killerrr..
yang qid akan always support die..yang qid akan selalu ambik tahuu pasal die, yang selalu qid join untuk
pergi tgk gi perfom...huhh! qid dh dpt rase dh tuhh..skang ni pown slow slow qid dh thu mcm2 pasal die
dari abam sowg uhh! hihihi *tak leh mention bahaaya :)*
sebab uhh skng blerr qid dgr suare die nyanyi qid akan ckp "alahh nape aku x jmpe die hari uhh..blh aku thu,die ade fanclub tkk..sape yg handle funclub die kee!"
haaa ni xdo..aku pi jmpe black jahh! black nak panggil die aku x mau jmpe....
ehmm ehm bkn x nak..tp mase uhh nak cepattt!!!
qid dah dkt 3 kali dh dokk mentweet tweet ngan die!
Die same mcm ajam,akim,hafiz! sebab ape?? sebab sportingg toqqq...
tp xleh nak ckp 100% sporting or takkk..kena pi jmpe die tiii bru thu 100% sporting atau takk..
heheheheheh
Pape pownn bro Rapper Jambang!
insya Allah aku akan support kauu habis habisann!! 2 week pas aku ade kat ipoh aku akan
balik kl and cri kauu!!
hahahaha sebab ape??
sebab aku ade mcm benda nak ckp kat kauu nak tnye kauu!!
hahahaahha tungguuuu~~~~~

Qid paling suke die rap part niii :

Sejak dua menjak ini, ku mencari fungsi kewujudan
Dalam persekitaran yang penuh kejumudan
Terperangkap dalam jasad, ku keliru
Mujur ada kau si peneutralisasi pilu
Namun aku tetap murung, berkurung
Tubuh makin susut, menunggu tarikh luput
Komplikasi di halaman rusuk kiri
Makin sukar nak bernafas, nak bergerak, nak berdiri

Lagu ini yang terakhir aku sajikan
Kalau rindu nanti bolehlah kau nyanyikan
Jaga diri, jangan makan hati
Yang patah kan tumbuh, yang hilang kan berganti
Bilik dah ku kemas, katil dah ku rapi
Cincin, kunci, dompet dalam laci
Ada sikit wang, itu saja baki
Moga-moga cukup untuk majlis itu nanti


Memangg beremosi gilerr die rap part nihh..
klo x caye cerr dgr and hayati tiap kate die..
mesti leleh beb mate kowgg!!
seriuss! aku x tipuu ...

Klahh..
Pape pown! *capang x dilupekann k! wahahhaahha *sory bro!


Qid letakk pic yg nihh sebab cantikk!! tgk full...die nmpakk..rj black pown nampakk.. :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…