Skip to main content

mcm2 laaa....


hari ni mcm2 jadi at cni!!!
remy masok hosptl..
qid kena marah ngan cik mami
bukan qid jeee....kami semua yg tgh bercuti ni
kena marah!!!adoiyaiii parah!!
si remy ni pown sto,gatal sgt cri penyakit smlm!!
an skang dh susah,semua rahsia terbongkar!
AMBIK KOOO!!!!! ^^ gatal sgt ikot kteowg...
eee......
tu kire ok laaa kne marah at cni..
pas tu pakcik g col mak bpk kteowg plak!!
adoiiyaiii...
dah laaa qid mlz nak blik..
bler dh jd cm ni lg malaz laaa qidd nak blik!!
tgk2 t qid skolah sni!!^^
hahaha ok gak an...ermmm AMAN IDOP!!!!
^^ hahahah ^^

si remy uh mybe kena tahan wad dlm 3 or 4 ari laa...
dh tau nak mam******* g ikot kte owg..
adoiyaii x tau laa nak ckp pe..
nak marah,COUSIN plak tu...
nak hamun,KESIAN plak aku at die...
hayyyyy x tau laa nak ckp!!!!
sengal2 sengalllll!!!!....
makin ari aku at cni makin sengettttt otak aku ni...
hahaha pape pown bestttt...
idop aman.....

btl laa esya,idop aman at sni..
x tau laa knp qid ckp cm tu...
tp tuu laa yg qid rse spnjang at sni..
ermmm at best laau qid asal cni...
duk sni...x yah duk dgn tmpt yg huru hara tuuu...
ermmm...hahah ape laa qid merepek ni annn...
hahaahah

abg ada ckp ari ahad sblom bkak skolah die nak g perak
jumpe awex die,lau nak ikot die suh blik seblom trikh tuu..
insya-allah esya qid akan ikot abg nanti...
tadi g bli stationery tok skolah..
ngah eppy2..
si akmal..g ckp cm ni,

"lau kak esya ade,mesti die yg pilih an brng2 tok zac an...
zac an x reti bli rng sendiri..mesti kak esya yg tlg..."

ado makkkkk.....bapak sengal bdk tuu...
sib baik laaa die adik sepupu qid...
lau x dh lame qid sepak2 mulut die....adoiyaiiii...
start dri die ckp uh tros automatik otak ni tringt time2
g shopping ngan kmo!!!adoiyaiii dik..apsal laaa ko ingt an aku
ende2 ni semua....bg laaa otak aku rest kejappp...
ermmmm....
tapi qid x boleh nak mrh die...
die x perasaan kot ape die ckp...
lgi pown die pown rindu at kmo..
mesti die pown ade terpikir pasal kmo time tu..
that's why he said like that..btl x??
ermm so bler die dh ckp cm uh qid diam jee...
nak jwb!! x tau plak nak jwb ape...
erm ;(

* k laa t qid sambong!!!

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.