Skip to main content


hey esya..
ermm nak tau x,kes kteowg sume dh
selesai dh..mak pown dh bg lmpu ijau tok g sne blik!!!
hahaha x sbr btl qid...dk2 ni pown mybe ikot kot...
tapi x tau nak g ble...
tapi cm mane pown qid kne g gak,coz brng2 sume ade at sne!!!
byk!! at sne, x bwk blik!!
adinie ajak kuar ari rabu mggu dpn [29/12/2010]
ingt nak kuar arh jap..
tp bler plak nk g sne???
4 ari jee lg dh nak bkak skolah blik!!
cm nerh erk??
ermmm....
qid tanya abg,abg kte g jee ari rabu mlm khmis uh..
so,lau abg dh ckp cm uh qid ikot jee laaa...
jap lg bru nk contct dk2 ni bg tau!!

ermmm lau laa kte owg x wat hal ari uh an,mg skang tgh berseronok at sne ni!!!
ermmm lau pK2 blik kelakar gak an...
masing2 bergegas bli tiket,heboh nak blik cpt coz ade yg mnunggu at umah!!
hahahah walaupown tau nak mengadap singa2 yg garang tp kteowg akur gak
blik.!!
sengal jeee..tgk skang ni mengelabah nak g sne blik ambik brng2...
ann dh byk kerja...
adoiyaiiiii....
si remy uh jd g pindah sabah!...tp die duk area labuan ngan mak cik!!
lau x silap skolah uh punye name mutiara kot!!!!
kott laaa,x ingt sgt laaa....
best laa die..ermmm!! ;(
yang qid ni cm nerh???
ermm..tunggu ja laa ckp mk ayah!!
tinggal 2 minggu jee lg ni!!
ermmm..

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…