Skip to main content

ellysya balqis amir fitri


esya...
hari ni qid on9 at cc..
TERPAKSA...
ikot an qid mg x pat on9..
but qid cari gak tempat yg ade line..!!!
now qid jaoh dri kwn2 qid...
qid aman kat cni...
tujuan qid ke sini tok lupe an segala2nye hal thun ni...
tapi bler qid sowg2,membuat qid pK blik ape yg jd spanjang thun ni!!!!
BANYAK bende jadi esya....

qid rase kan,sejak kmo pergi ni,
makin banyak hal yg jadi antara qid dgn kwn2 qid!!
xtahu laaa kenape...
kadang2 giveup jugak ngan sume ni...
rase putus ase pown ade gak!!!
tapi,qid ingat kate2 kmo esya,
yg idop ni x mudah!byk dugaan,kalau sekali kte putus asa
selamanya kite akan merana dan kecewa!!!!
qid ingat lagi semua tu esya...
and kata2 tu yg qid selalu sebot dlm hati ni biler
hati ni btl2 sengsara!!!!
qid on9 ni sebab otak ni dh berserabot pK
hal at seremban!!!hal ngan member2...
heiiiii apsal dowg ckp qid cm tu??
cube dowg pK blik dari awal masalah hubungan ni,
salah siapa??qid x kan wat perangai mcm sekarang klu dowg
xwat hal!!!!

qid x fhm btl laaa....
ade yg suh qid ubh perangai qid ha!
nak ubah ape???
qid jdi cm keras kepala cm ni sbb dowg gak!!!
dulu qid xde cm ni de...
pas ape dowg wat at qid,tu yg jdi nye keras kepala ni!!!!
dowg semua at seremban uh SENGAL!!!!SEMUA NYE!!!!!
eeee....bodohh!!!!!!!
dowg x pK ke pasal qid ni!!
ops! lupe plak,dowg an ade member bru!
lupe plak an...
ahhhhhh...
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh pecah kepala ni laaa
lau PK pasal ni semua!!!!bodh2 bodohhhhhhhhh.....

"AKU RINDU KOWG,KOWG TAU X HA!!!!!!!!AKU NAK KOWG NGAN AKU,
BUKAN NGAN OWG LAIN!!!!!!AKU NAK KOWG ADE NGAN AKU TIME
AKU EPY AND SEDIH!!!!AKU NAK KOWG MSG AKU CM DULU,COL AKU!!!!
MANE KOWG PERGI HA!!!!!AKU RINDU GILER AT KOWG NI TAU X!!!!
YG PALING PENTING,AKU NAK JUMPE KOWG B4 AKU MATI!!!!TU JEE HAJAD
AKU...NAK JUMPE KOWG!!"

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…