Skip to main content

ellysya balqis amir fitri


esya...
hari ni qid on9 at cc..
TERPAKSA...
ikot an qid mg x pat on9..
but qid cari gak tempat yg ade line..!!!
now qid jaoh dri kwn2 qid...
qid aman kat cni...
tujuan qid ke sini tok lupe an segala2nye hal thun ni...
tapi bler qid sowg2,membuat qid pK blik ape yg jd spanjang thun ni!!!!
BANYAK bende jadi esya....

qid rase kan,sejak kmo pergi ni,
makin banyak hal yg jadi antara qid dgn kwn2 qid!!
xtahu laaa kenape...
kadang2 giveup jugak ngan sume ni...
rase putus ase pown ade gak!!!
tapi,qid ingat kate2 kmo esya,
yg idop ni x mudah!byk dugaan,kalau sekali kte putus asa
selamanya kite akan merana dan kecewa!!!!
qid ingat lagi semua tu esya...
and kata2 tu yg qid selalu sebot dlm hati ni biler
hati ni btl2 sengsara!!!!
qid on9 ni sebab otak ni dh berserabot pK
hal at seremban!!!hal ngan member2...
heiiiii apsal dowg ckp qid cm tu??
cube dowg pK blik dari awal masalah hubungan ni,
salah siapa??qid x kan wat perangai mcm sekarang klu dowg
xwat hal!!!!

qid x fhm btl laaa....
ade yg suh qid ubh perangai qid ha!
nak ubah ape???
qid jdi cm keras kepala cm ni sbb dowg gak!!!
dulu qid xde cm ni de...
pas ape dowg wat at qid,tu yg jdi nye keras kepala ni!!!!
dowg semua at seremban uh SENGAL!!!!SEMUA NYE!!!!!
eeee....bodohh!!!!!!!
dowg x pK ke pasal qid ni!!
ops! lupe plak,dowg an ade member bru!
lupe plak an...
ahhhhhh...
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh pecah kepala ni laaa
lau PK pasal ni semua!!!!bodh2 bodohhhhhhhhh.....

"AKU RINDU KOWG,KOWG TAU X HA!!!!!!!!AKU NAK KOWG NGAN AKU,
BUKAN NGAN OWG LAIN!!!!!!AKU NAK KOWG ADE NGAN AKU TIME
AKU EPY AND SEDIH!!!!AKU NAK KOWG MSG AKU CM DULU,COL AKU!!!!
MANE KOWG PERGI HA!!!!!AKU RINDU GILER AT KOWG NI TAU X!!!!
YG PALING PENTING,AKU NAK JUMPE KOWG B4 AKU MATI!!!!TU JEE HAJAD
AKU...NAK JUMPE KOWG!!"

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…