Skip to main content

aku :)


Salam esya..
hermm b4 maghrib tdi bbudk nii grak balikk KL dah..
ikot kan dowg nak grak b4 asar..skali ptg tdi ujann..
qid pown than lerr dowg blik coz tkut ape ape jadi kann..
heheheh...
skang nii nak luahkan perasaan skit nih yunkk!
hehehe qid just nak bg tauu yg kite sbgai manusia nii klo bergurau tuhh ade hal nye..
even bnde tu kite ingt lawakkk...tp kite kne pikir..benda tuhh bg effeck tk kat owg lainn..
hri nii qid bljr byk benda..pasal pershbtn...
qid bljr dri ape yg berlaku dpn mate qid tdi...
insyaAllah qid akan jadikan semua tuhh sbgai smpadan qid bler qid dgn kawan2 qid..
qid x thu knp dua tige hri nihh qid emo/touching skitt ngan mereka mereka nihh..
mungkin ade sesuatu yg berlaku...then qid tk thu mcm mne nak ckp!
hope spe2 yg terkena ngan qid tuhh..pepaham lerr...

tadii esya tgh jalan2 tertibe qid jatuhh terdudukk!!!
hahahah esya thu sbb ape?? sbb nyee skit jee..
sbb qid terlanggar batu...
entah lah esya...punye lame qid coverr bnde ni akhirnyee tdi qid terduduk jatuh
depan mereka! nasib dowg x anta klinik tdi...alhamdulilahh....okey balik lepas remy tolong luruskan
kaki qid tdi...
qid harap tk de pape terjadi spnjng qid ade kat kolej..
qid harap sgt kaki ni tak buat hall!!!
esya doakan yg baikbaik untuk qid okey :)

okey lah yunkk! nak out..esok qid masuk lagi okey..
Assalammualaikum <3 nbsp="nbsp" p="p">

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…