Skip to main content
Assalammualaikum esya!
heyy! hari nihh ingt nak gi kubur kmo lepas abis ko-q tdi..tapi....Balik2 dah pukul 7 lerhh syg..if pergi gakkk..maunye maghrib kat kubur kamuu jee...heheheh
pape punn..qid esya thu qid tkkan lupaakan esya okey!
okey skng nk story pasal si fizi senget uhh!
mcm nihhh...tadi qid ingt malaz gi koko..tp pikir2 blikkk rse syg plak.coz koko dh nak abis..tp x gi pulakk...
dah tuhh qid bincng2 ngan mmber buat lah kputusan x mauu gi...dah tuhh enth mcm mne qid blh tipon fizi ckp nak pinjm moto..skali die kate die pakai keta hri nihh...
dh tuhh die tnye knp?
qid ckp lahh "nak gi koko..ahh ko x de moto tk pe lahh.aku nk tido nihhh"
skali thu die ckp ape? die mrhh seyhh...jrng die tgk mrh mcm uhh...
die bebel punye bebel pasal qid..
entah mcm mne tahh die blh merepekk penpanjng agaknyee!
last die bg nasihat berguna adalah "biar habis duit kau tuhh skng..janji kau puas hati ngan markh kau nnti.."
puass arhh die membebel,tak sangka plak abam aku tuhh makin hari makin rajin membebel yg mcm kat KL tuhh!! SHITT!
kuang ajaq masing2....
pape punn mr.Fizi..qid ambikk kata2 hang tuhh..aku gagahkan juga diri gi koko even aku malaz!! utk kauu thu takk sengettt!!!
hishhh..sabo je lahh!

k la esya..mcm x de story jee...out okey!
ti qid masuk balik..byee!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…