Skip to main content

Maaf dari saya!




Assalammualaikum esya.
hermm ape khabar? hehe lme tak tnye kamo soalan itu kannn..
qid kat sni alhamdulillah siht...
hermm tak lame lagi qid dh nak final exam..
ade lebih lime minggu lagi final exam qid..
yang mid sem punye exam alhamdulillah result tk teruk sgt!
dan qid harap final exam nihh pun qid akan dpt result yg mcm mid sem..dan klo boleh
nak yg lagi terbaikk..insya Allah..qid cube..
doakan qid okey?
Final projek dh dpt..assignment last iit pun dh dpt...nih jee lahh mase utk tmbh2 markh..
kne bg yg terbaikkk....qid tak thu ape akan jdi mse final nnti....
so,qid kena cuba buat yg terbaik assignment2 nih semua...
sbb hanya assignment nihh jee yg dpt menambh2 markh exam mid sem qid hri tuhhh...
hermm~ harap2 ape jee tugasan yg qid buat nihh adalah yg terbaikkk..Aminn..
Qid x blik seremban pun this  week..heehee...
minggu2 dpn pun mybe x balik..
mama dh muak tgk muke qid..hua hua hua...

Tadikann esya ira msg qid..
dh dkt seminggi lebih gak lahh die tak msg qid..
die msg ckp "Kau ingt pian tak qid?"
terkejut lahh qid..ape sal plakk qid tk kenal pian tuhh...
die ckp lahh mane blh lupa kat piann kann...
dah tuh die reply nih "aku ingt kann aku jee ingt kat dia and rindu die..kau tak lagii.."
huhh! rse nak gugur jantung nihh bler die anta msg mcm uhhh..susah nak kata ape qid pikir time bce msg uhhh...
automatik otak nihh terpikir "aku nii dh nmpk mcm berubh kee?? aku tak perdulikan ira ke?? aku lupe kawann kee??" hahh!itu lh antre qid pikir..
qid ckp at ira tadi..."bodohlahh aku kalau aku lupa pian tuhhh...."
dah tuhh ira langsung tak balas...
qid tak thu ape mslh die tetibe msg and ckp mcm uhh...
esya...
qid dh brubh ke??
qid lupe kawan kee??
haiyooo/...
qid x thu lahh esya..mungkin yee qid dh lupe kawan kott...
kalau takk tak kan lahh ira tnye qid mcm uhhh...btl tkk?
haiiyoo..kawan salah...x kawan salah...
mcm mne nihh? hermm~~ aku idop snsowg kangg bru thu!
hermmm~~~

esya..qid rse dri lps raye hri tuhh qid tak lawat2 kubur kamu kann..
maaf syg!
qid mungkin bz kot...lagi pun b4 nihh tiap2 minggu pas rye qid balik KL..
nih jee bru tk balikk..
sory yee esya..kalau free esok or lusa qid gi lawat kubur kmo okey :)
kubur kamu..walit.. :)
haa ckp pasal walit..tringt plakk kat ummi...ummi gi haji tauu..hehe
die ngan abg ellyas..
dh berlepas dahh...
harap2 kedua duanye selamat pergi and selamat balikk...Aminnn..
yang pasti mereka pasti mendoakan kamu and walitt..hehe!
hope kamu ngan walit tenang kat sane ye syg!

Malam nihh fizi gi kedah...ade wedding..
die tnye qid tdi nakk ikot tk..coz die bwk keta die...
rse mcm nak ikot...
tp hahah cuakk kot tkut terserempak ngan sesape kee..haa
mampos nnti nak menjwb!
dh lah wedding tuhh mmg owg2 die qid kenal..mmpos ti dowg tnye ape kena mengena qid ngan 
fizi..haa mampos nnti semua owg dok gelakk kan qid nnti.!
pape pun harap2 abg aku tuhhh selamat pergi and balik okey!
jgn lupe belikan pape utk aku kat kedah...
hahaahah.. *ayat mcm x pernh gi kedah jee* wahahahah

okey lah esya...nnti qid free qid sambung lagi okey.. bye2..
Salam

#LUPA p/s to ira :Ira aku thu kau akan bce gak blog aku nihhh...Ira aku minta maaf kalau aku ade berperangai sprti sowg yg lupa kawan..aku minta maaf..Untuk pengetahuan kauu..aku takkan lupa siapa itu sophian Al-hadi..aku akan ingt die sampai biler2 ira..dan kauuu..kawan susah senang akuu..aku takan lupa pade kau juga beb..pian tuhh sahabat terbaikkk..die dh mcm azhar and azrul thu takkk...die sme mcm dowgg..dan kau juga sahabat aku yg sme mcm dowg..mcm kuarge aku..mcm adik beradik akuuu..aku takkan lupakan kowg semua beb!semua kenangan group kite semua aku ingt...mlh tiap saat beb! adee jee bnde yg buat ann aku ingt kowg..Kau jgn risau iraa..aku takkan lupe kowg...itu janji aku pde kauu...

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…