Skip to main content

cecite jap!

Assalammualikum esya!
qid sekarang kat seremban..
baru sampai ptg tadi..
sebenarnye qid tk plan pown nak blik...
hari selasa ptg uhh abg ajam col qid..
borak2 sume skali die ckp "balik lahh weii..blh lepak!"
qid pown mcm berbelah bagi lahhh...
dah tu qid col mama ngan ayah!
ckp punye ckp ayah tk thu rupenye yg paper qid smp slase jee...
dh tuhh ayah tros suruh qid balik hri ni...malam tuh jugak ayah masuk duit at bank supaye senang
pagi ni nak gi gopeng!
so..tanpa dirancang qid balik lah seremban hari ni untuh lime hari...
hehhehee...
time otw balik tdi lepas sowg2 col qid tnye kat mne..
smp qid dlm bus uhhh jadi tk tentu arah plakkk!!
jadi tk tenang thuu..hheehehh
sampai2 jee seremban qid tros ambik teksi blik umah!
balik2 jee tros makan..heeh laparr seyhhh....
malam smlm dh lah x makan...hehehhe
tuh yg qid balonnn byk2 uhhh....

~ qid balik hri ni bukan untuk BERGEMBIRA okey!
bukan jugakk untuk BERGUMBIRA...
tapi ade sebab tertentu!

haa esya!
thu tak soalan math ari tuhhh susah glerrr...entah mcm mne last2 minit qid rse jawapan qid salah..
qid bantai nye padam 3 soalan time uhhh..and dengan menggelabah qid buat balik  semula!
huhhh!takut glerr kalau2 ape yg qid buat last minit uhhh tk betul!!
perhhh risau seyhhh..klo salah....hermmm~ mampos lahhh qid....
cuakkk heyyy!!!!
pape pown qid harap betul lah ape yg qid buat tuhh!
qid dh cube buat yg terbaikk!
dah now tingggal untuk bertawakal sahaja!

Minggu depan ade tige paper!
semua paper yg qid takut sgt!
Pengajian Islam.Introduction To Information and Fundamental Of Programming
huhhh! semua nyee serammm mehhh!!!
paling seram iit and pengajian islam tuhhh lahh...
yg paliing paling paling qid takutttt Pengajian islam tuhh lah!!
but pape pown qid try ah buat yang terbaik nanti!!
insya Allah kalu usha lebih tak slh kann klo qid dpt markh yg tinggi!
hihihihihiihihi

#Klah esya ti qid sambung okey!
# To bdk Al's kalau terbce...AJAM tu bukan sir okey!!.. that's my brotherr

Comments

Popular posts from this blog

Kadang
Nyata
Mata aku kabur
Walhal
Hanya pesanan mu ku akur
Namun terjebak kehendak
sementara.
Macam pengecara tapi acara tak kena gaya
Mungkin tidak mengenali,aku berkelahi
Mungkin sering diadili, takut mendampingi

Tamat

Assalammualaikum.
Aku masuk lagi.
Mungkin ini yang terakhir.
Pada ada yang bertanya sebelum ini,
betul ke BudakPEMALAS akan stop?
Jawapannya ye.
Akan aku terangkan satu satu.
Untuk seketika, atau selamanya aku sendiri tak pasti
Beberapa kekangan menyebabkan BudakPEMALAS harus stop menulis.
Menulis semua benda.
Padam semua nama.
Stop semua nama.

Pada nukilan yang telah dihasilkan.
Simpan buat kenangan.
Dan aku juga akan pandang semua sebagai satu kenangan.
Kenangan yang sangat indah buat aku.
Indah kerana segala rasa ada disitu.
Semua cerita ada disitu.
Pada lagu yang telah dikeluarkan,
juga akan terus dimainkan.
Oleh sesiapa sahaja, teruskan.
Tidak akan aku minta untuk mereka stop kan semuanya.
Tidak akan aku minta untuk menarik semuanya kembali.
Macam aku cakap tadi,
semua tu kenangan indah aku.
Mendengar bait kata sendiri di nyanyikan membuatkan aku bahagia.
Sebab ada cerita untuk semua benda.
Pada individu yang terlibat,
terima kasih untuk semua benda dan usaha membawak naik nama t…

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…