Skip to main content

Terasa takut kali ni

Assalammualaikum esya..
qid bru jee dpt col dri pkcu qid...
time qid tgh exctd kemas2 brng utk gi kolej esokk tetibe die coll!!
mmg potong line btl pk cu tuhhh....
x ske nyee bilerr die dh telepon...
x ske nyee bler nak dgr ape yg die nk ckp!
b4 angkat phone qid dh ckp at hati qid
"ape ape pun kau kena buat juga..kalau tak nk kau nak mati ke??pahala kauu tak cukup lagii"
itu die qid ckp....
mcm yg dh qid agakk..mmg pak cu suruh buat bnde tuhh!
nak tak nak kena buat juga...Nak tunggu cuti sem mmg x sempat pkcu ckp..
sbb die pown ade byk hal...so die nak selesaikan anak buah die nihh dulu..
qid x blh nk ckp ape lahh kat die klo die dh ckp mcm uhh..
die yg nak buat qid kannn...
so kena lah dgr ckp die...
qid just ckp kat die tarikh start final exam jee...tuhh pown utk pengetahuan die lerr...
glerr hilang mood qid nak siap2 an brng utk esok...
hilangg semua esya!!
pakcu punye col uhh mmg buat ann qid rase mcm2 rase...
mmg buat ann qid pikir mcm2 benda..
mcm mne kolej? mcm mane nak exam??
nak buat kat ipoh ke kL ke seremban??
mcm2 esya qid pikir..
qid ingt yg dulu tuh yg last...last qid masuk bilik yg penuh ngan waye tuhhh..
tapii...qid akan masuk balikk...seriuss rse nak nangis tdi pun ade juga...
entah lahh esya...hati qid nih sayu glerr blerr pkcu bg thu pasal nihhh...
otak nihh!! mcm2 benda qid pikir...
qid risau esya..qid risauu..qid tkut..semua ade..
even qid dh byk kali lalui benda yg sme...tapi...
qid tk thu knp kli nigg qid rse takut sgt!!
esyaa plz doakan yg terbaik utk qid..

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam