Skip to main content

Nothing Special

Assalammualaikum esya!
heyy! qid skng dak start bz dah..ngan nak get ready tok final exam..
ngan test dua next week.
dah tuhh ade presentation skali...
huhh! nak submit final projek tuhh haa...hermm mcm2 esya...
ckp pasal final projk kannn
qid punye  group sakit skit lol!
group tige org! tp syg....kerjasame kureng skit lahh dlm group uhh...
mmg sakit nak meng'submitkan final projek nihhh..huh!
tapi x pe lahh...benda tuhh pown dh siap dh pownn!
tinggal nak burn dlm dvd jee lagi yang tinggal!
pape pown qid ngan sowg mmber nihh NEKAD. tak nak bersuare mase presentation tuhh...
nak bg member yg x wat kerja tuh jee yg berckp!
serius seyhh penat dgn benda2 nihh semua..tu yg mlz dh nak ckp!
heheheh...

minggu dpn dah start test yg melambak2...
minggu dpn jugak qid akan blik seremban..hehehe rindu rumah weiiii!!!
qid balik ari khamis pagi!
ari selasa and rabu qid test 2. course math and imt...
huhh cuakk seyhh!!
cuakk glerrr..
Pape pownn..harap sgt smua nihh berlalu dgn tenang sekali!!..
heheheheh...

nak story pasal benda kelakar pgi tdi..hehehe
qid dtg2 qid jumpe lerr fizi jap kat tempt biase...
adoiii klkr time uhh..qid jmpe die sbb nak ambik duit yg ayah bank in kannn...
qid gi ler jmpe die...time uhh die ngan member member die and awex die...
blerrr nmpk qid uhh die tros lerr kuar ann duit...
skali kawan2 die semua  pandang and huru hara....
masing ckp cm nih "ape ni mirul..kena paww ngan  dak sem 1 nihh..weii malu lahh weiii"
hahah kelakar weii time uhh..huru hara satu hall tuhh gelakk ann die..
yg x blh blaaa uhhh siap tarik2 tngan qid  ckp sjk blerr qid naik kepala nihhh jd junior!!
hadoiiiii huru hara lahh dowg nihh...
seriusss malu pown ade time uhh..mne x nyee..semua dok memandang kannn!! sakit hati aku...

hermm k lah esya..ti qid masuk blog nihh lagi okey!
Love you!

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…