Skip to main content

Nothing Special

Assalammualaikum esya!
heyy! qid skng dak start bz dah..ngan nak get ready tok final exam..
ngan test dua next week.
dah tuhh ade presentation skali...
huhh! nak submit final projek tuhh haa...hermm mcm2 esya...
ckp pasal final projk kannn
qid punye  group sakit skit lol!
group tige org! tp syg....kerjasame kureng skit lahh dlm group uhh...
mmg sakit nak meng'submitkan final projek nihhh..huh!
tapi x pe lahh...benda tuhh pown dh siap dh pownn!
tinggal nak burn dlm dvd jee lagi yang tinggal!
pape pown qid ngan sowg mmber nihh NEKAD. tak nak bersuare mase presentation tuhh...
nak bg member yg x wat kerja tuh jee yg berckp!
serius seyhh penat dgn benda2 nihh semua..tu yg mlz dh nak ckp!
heheheh...

minggu dpn dah start test yg melambak2...
minggu dpn jugak qid akan blik seremban..hehehe rindu rumah weiiii!!!
qid balik ari khamis pagi!
ari selasa and rabu qid test 2. course math and imt...
huhh cuakk seyhh!!
cuakk glerrr..
Pape pownn..harap sgt smua nihh berlalu dgn tenang sekali!!..
heheheheh...

nak story pasal benda kelakar pgi tdi..hehehe
qid dtg2 qid jumpe lerr fizi jap kat tempt biase...
adoiii klkr time uhh..qid jmpe die sbb nak ambik duit yg ayah bank in kannn...
qid gi ler jmpe die...time uhh die ngan member member die and awex die...
blerrr nmpk qid uhh die tros lerr kuar ann duit...
skali kawan2 die semua  pandang and huru hara....
masing ckp cm nih "ape ni mirul..kena paww ngan  dak sem 1 nihh..weii malu lahh weiii"
hahah kelakar weii time uhh..huru hara satu hall tuhh gelakk ann die..
yg x blh blaaa uhhh siap tarik2 tngan qid  ckp sjk blerr qid naik kepala nihhh jd junior!!
hadoiiiii huru hara lahh dowg nihh...
seriusss malu pown ade time uhh..mne x nyee..semua dok memandang kannn!! sakit hati aku...

hermm k lah esya..ti qid masuk blog nihh lagi okey!
Love you!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…