<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 8 April 2014
Assalammualaikum :)
hey ellysya...
okeyy qid masuk sini balikk..
ape kabar??
minggu nii qid bz glerrr...
tp xpe lahh..
minggu ni jerr..xpe :)
knp qid masuk sini erkk??
huhuhu takde ape pun senanye..
just tringt and terpikir sesuatuuu...
ap die??hmmmm
entahh lah dua tiga hari nii bler otw blik kolej slalu terpikir...
klo qid mati mcm mane??
sape akan dtg tgk qid kat hosptl mase tuuu..
ade ker classmate nk dtg tgk qid mase uhhh..
ade ke lectre nak lawat mase uhh??
atau hanya jenazah qid jerr terbujur sendiriii..
and qid terpikir...sape akan duduk tmpt qid dlm class tu bler qid takde...
mcm mane suasana dlm class uhh mase hri pertama qid xde...??
happy??sedih?? atau ape?
ade ker ina,wani,akma,ain.izzy,mai,lan,uzair,nadia,ira and semuaa dtg lawat qid mase tuu...?
ape reaksi dowg bler thu qid dh takde??
hmmmm mase tu akan tiba..
bila and kat mane kejadian tuu...kite tak thu kann..

satu lagii...
ade kah badut,kembang,and sowg lg uhh akan dtg time uhh?
ape reaksi mmber2 klo nmpk dowg ade skli time uhh?
aadakah badut akan uruskan jenazah qid mcm mane die uruskan jenazah pian dulu..
walid??walid akan naik ipoh ker??
ibu ayah?? dowg akan naik ipoh atau dowg tunggu jenazah qid kat sane jerr??
ape reaksi tige org tuuu bler dpt thuu??

rahsia..
semua rahsia akan terbongkar ke mase tuuu??
semua org akan thu?
kuat ker dia nnti?mampu ke die trima??
mummy daddy akan dtg same kerr??atau hnye ibu ayah yg iring jenazah qid nnti?
how??
bilik qid..sape akan kemas??sape akan ambik brng2 qid?
mcm mane nadia nak duduk ,tidur sini klo qid dh tkde??
msti die takut..mcm mula2 kak fyqa meninggal dulu...
mesti mse uhh ayah akan dtg uruskan byrn kolej,pinjman semua kann..
msti mase uhh ayh akan jmpe sir..
mase qid dh bwk blik rumah..ramai ker yg dtg??
kwn2 skolah? cikgu2? atau kaunselor2 yg byk tlg aku dulu yg akan dtg?
mcm mane dgn fb,twitter,insta aku??
sape akan hack untuk pdm semuanye..
satu jerr..klo aku xde..tlg hack insta ngan fb aku jerr..
tlg jgn hack twitter aku...
sbb aku thuu bler yg teringt,msti akan cri twitter aku...
mcm mane aku cri twitter abg bler aku rindu die..
ape akan jd pade dira and jiha bler thu dri twitter or wassap yg aku dh xde??
kenapa phone aku aku dh x pakai pattern??
sbb aku tkot,aku mati nnti xde sape blh bukk phone aku,
sim pon aku dh x pakai pasward..
sape nak gune blh jerr..at least blh bg tau kenalan aku ape yg jdii..

Ya Allah..aku tkut hari tuu tiba...
aku x nak dowg menangis...hati ibu belum terubt sejk abg pergii..
aku x nak die sedih lg..Aku nak jmpe abg...aku rehat secukup nyerr...
tlg lah hari tu tiba mase aku dh bersedia...
walaupun aku thuuu hri tuu blh tiba bila bila masa jerr lagii..kann??

Ape pun jadi.Trima dgn redho.Ini takdir dia




Official Template By BudakPEMALAS