Skip to main content

Mcm mcm kerenah!

Assalammualaikum ellysya..
hari ni 14/4/14..
cantik trikh hari ni kn...?
hmmm hari ni hari isnin...
minggu pertama untuk week ke 12..
minggu busy jugk rasa nyerr nii!
minggu nii qid cuti dri handle bbdk palapes...
tapi minggu ni qid akan bz dgn assignment and projek yg melambak!
hmmm minggu ke 16 qid dh nak kena submit semua skalii!
beberpa minggu jer lagiii..
esya...qid ade cerita nak cerita kat kamu niii..
pasal ape??
tentang siapa??
hmmmmmmmm

qid nak story pasal kolej tentang mentor mentee...
hmmm mentor qid mcm yg esya thu is Sir Faris kann?
qid ngan ina hari tuu usulkan lahh kat die pasal nk pi bercutiii...
die on jerrr...
memula asalnyeee qid,ina and ecah nak pii sendiri ajak bebudk niii.
tapi tah mcm mane qid blh dpt idea yg nak guna duit atap and nak ajak sir...
plan awal x mau ajak sir..heehehehe..lepas eddy ckp "ajak laa sir"
qid ngan ina pun pikir dua tiga kali pas uhh..
last2 decide nak gune duit atap....
qid ngan ina punnn cari2 tmpt...
bagi tau sir...
sir pun bg format paper work..
cara nak tulis,ape yg kena ada semua...
last2...
hmmmm
mula2 decide ak pi Nur Lembah Lenggong...
dah plan,dh buat paper work tp skaliiiii!
slah info pasal harga semua tuuu...hmmm! sir punye frust x yah nk cite lahhh!
hehehehehe
Lepas dua tige hari bler sir dh bg tau cancel sbb mahal sgt!
lepas tuuu sir ajak main lasertag kat prade!
qid punn iyekann jer lah!
lame2 uhh qid mcm rase serba salah plak ngan sir petra..sbb kite org dh jmpe die..then siap
im die bg tauu..
dh tuu ryzal plakk ade dua tige kali tanye qid...qid pun mcmm...hmm ape nak buatt nii??
last2 semalam qid usul kan skali kat sir..tnye mcm mane...and bg sir sebut harga untuk
Pulau Aman...
lepas sir thu semua sir buat keputusan nk buat atas name die sahaja...
and limit kan 25 org..
sir kate 100% duit atap....
okeyy fine qid ikot kan jerr lahhh..
tapi bler sir dh ckp yg x mau ajak sir pet qid dh rase mcm...
hmmmm serbasalah gilerrrr wokkk!! -_-
masa kat class mpm td sir col and suruh turun hep buat tnda tgn...
qid pun turunn..qid tgk sir sungguh2...x smpai hati plakk nk ckp yg suh ajak sir pet uhhh!!!
adoiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
aku tak thu mcm mane nak buat lagii...
tengah tengah woiii...
aku serbasalah ngan sir pet....lepas uhh nak hadap bbdk anak sir pet lagiii...
thennn anak sir paris yg x mau pergiii tuhhh lagiii kena hadappp...
wa tersepit wokkk!!! nak ikot sape sebenarnyerrr niii woiii????
and kenkdng cm nyesal plakkk usulkan benda niii...
bukan aku nyesal x nak pi cuti ngan sir paris...tapiii...nyesal usulkan benda nii smp ade yg ckp ckp belakangg!
semak woiii!
sakittt hatiiii...

pape punnn skng nii tgh tunggu paperwork lulus ke tak..then bru sir bg tau dowg kotttt!
tapi buat masa skng ni sir bg name kami semua...sape yg x mau pi kena cri sape yg nak gantiii...
hmmm pape pun tgk jerr lah ape reaksi dowg blerr sir update pasal benda uh dh submit...
tahan ke aku nak tadah telingerrr lagii??
tahan kerr aku nak hadap semuanye lagiii??
hmmm entah lahhh

hmm k lah esya...
qid ade class niii...
pape qid update lagiii.
ohh yaaa...3 hari lagiii 17hb 4...genap 4 thu arwah achik meninggal dunia...
Alfatihah untuk Achik..

salam..

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.