Skip to main content

Story jap!

Assalammualaikum
hey ellysya..
kabare?
hehehehe
qid kat sini sihat..
Alhamdulillah..esya.....hahaha qid rase kelakar skng niii..
bler ramai yg tnye sape crush qid...ramai yg tnye bdk mane..
ramai yg tnye umur die brp...kihkihkih
lame kowg tk tgk aku menggila mcm ni kann???
wa relax lagii niii..kowg tgk nntii...
oneday insya Allah..

ehh dah lahh malaz nak cite pasal crush..kang aku tersnyummm jer langsung tak jalan kije
satu ape punnn..heheeheh
ehh esya...skng nii dh bulan 4...lagi berapa bulan jer qid akan praktilal..
takut?? of coz lah qid takut...
takut,cuak semua ade...
tp...hmmm xpe hope semuanye okey jerr nnti..insya Allah..
qid praktikal kat mane??
heee entah lahh...qid pun tk thu..
lps kes hari tuuu..qid terus decide x nak badut tlg qid praktikl kt astro..
qid pi cari sendiri...
qid email ngan mcm2 org,mcm2 company...
tp satuuu..qid langsung tak mintak kat badut contact number mmber2 yg seangkatan dgn die...
aku cari sendiri badut! SENDIRI okey!
aku sahut cabaran die...

tapi bler qid dh buat keputusan..bler qid dh comfem and hantar letterhead kat satu company nii.
skali mybro mrh plakk...konon nyeee company tuu kecikkk...
konon nyee company tuu xde pape...yg pasti abg syuk mmg dri awal nk aku
praktikal kat tmpt bbdk ultras n9 tuuu...
awal nye bler aku dh decide nak pi cri sndrii...aku terpikir gakk pasal tmpt tu..
notbad!
tapi mase uhh aku jrng jmpe abg syuk...die bz...
so aku xde mase nak jmpe die and ask about this!
so aku pi lah cri sendiri...
bler dh dpt...aku dh buat keputusan...die plakkk bersuara suruh situuu...
now aku x thu nak pi mane??
and yg pasti mstiii mereka mereka mereka tuu jugak yg decide kan untuk akuu..
takpe lahhh~ org kate pilihan keluarga selalu betul...

yeahhh mybe btl..klo x sbb keluarga aku x kan ade kt siniii..
and klo x sbb keluarga yg mendesak ak x kan dpt dean list...
and im nothing without them!
thankz maa thankz paa...
mmg aku mrh!
mmg aku mmberontakkk..
tp aku masih sedar..semua ni untk kebaikan akuu...
aku buat semua ni untuk kowg guys!
thankz again.....hmmmm k lah esya...qid nak out..
jap lagi ade last class for to day...
panas laa cuaca skng ni syg!
hmmmm...
moga kamu tros amat kan sana dear..
im always miss u :)
bye!

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.