<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 2 November 2012



Assalammualaikum esya!
heyy!!
semua nye dh berjln ngan lancar..alhamdulillah!
esya...qid happy sgt skng!...
sbb org yg slalu ngan qid..yg slalu support qid setia tunggu qid kat sni..
sedar2 jeee qid..dowg ade depan mate qid pagi tdi..
qid thu knp jasad qid ni bertenaga sgt!
mungkin sbb dowg ade depan qid support qid kott tuh yg memberi semangat buat qid...
thankz mama,ayah...abg..sis and ira dan remy!!
aku syg kowg sgt2...
even kowg marah aku..even kowg benci aku...
kowg masih ade kat sni blerr dgr sesuatu jadi kat aku kannn..
thankz kawan!
tq so muchhh!!!
semalam qid masuk bilik azap uhh tepat pukul 10 malm...
ikot kannn masuk awal dlm pkul 7 lebih..tapi th mcm mane bleh tekanan drh tinggi and sesak nafas...
qid tk thu knp!
and last2 pk cu bg ubt tido then qid tido! dowg kte qid masuk pkul 10 kuar dlm pkul 12 lebih...
pak cu sendiri ckp mcm ni " tk thu knp kli ni kau blh sedar awal.dan thu knp smlm semua nye berlaku cepat.kau pun nampak mcm xde pape.."
hahhaha klkar ayt pak cu..mmg nmpk mcm xde pape pkcu!
tpi yg menanggung sakit nye qid..bukan pak cu!
hehehheeh..
entah lah esya...mungkin btl kate walit...if semangat qid kuat..insyaAllah semua berjalan dgn baikk sekali!
nak thu tk esya..sebelumm qid masuk wad..qid gi jmpe walit dlu!!
qid ckp at die..qid cerita kat die mcm mne gemuruh nyee hati qid nihh..bertpa takut nyee qid nihh!
semua qid ckp kat die....
last2 tuhh lah yg die ckp kat qid..die kte qid kne kuat semangat!
and die jugak ckp doa die sentiase ade kat qid...
hermmm~~~qid hanya tido selama 11 jam jee mlm tdi...sakit mmg terase..tp badan tk rse lemah pownn..
Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar...
Terima Kasih Ya Allah! :)
*qid harap lepas ni xde pape lagi yg jadi! :D

Satu lagi cerita mase lepas qid sedar tuhhh..
dh borak2...skali abg ajam smp ngan aunty!
borak2 semua...tetibe abg ajam ckp mcm nihh "kau fhm skng?"
qid pelik lahhh..qid tnye balikk "fhm ape abg?"
"ape yg jadi dpn mate kau?"
hermmm~~ qid blurr jap mase tuhh...ape yg jadi??
diam punye diam tetibe abg ajam ckp lagi "Mane kawan2 kau kat ipoh?"
serta merta meremang bulu roma qid..huhh!! seriuss terkejut blerr die tnye mcm uhh!
mase tuhh ira and remy bru jee balikk!
qid pown ckp lahh "abg ckp ape nihh?"
then die repeat blik ape die ckp....
qid tnye die.. "knp abg tnye mcm ni?"
last2 die ckp mcm nihh

 "selama nii kau buat mcm2 at ira..at remy...skng spe yg ade dpn kau blerr kau bkk mate?sape yg teman kauu spnjng kau ade kat blik pembedhan??siape??ade dowg yg kau sanjung tuhh skng nii??ade dowg teman kauu kat snii??tak de dikk~~ pakai2 lah kau pikir lepas nihhh"

huhhh mmg berbise bahase abg ajam kli nihh...
rupe2 nye die thu ape yg jadi antre qid ngan remy and ira...
rupe2nyee ira and remy ckp kat abg ajam ape yg dowg ckp kat qid hri tuhhh...
qid tk sangka!
qid cube nak bg thu abg ajam mcm2 benda..qid cube nak explain kat abg ajammm...
tp...abg ajam ckp mcm nihh blerr qid try nak ckp sesuatu kat die "dah..abg tk nk dgr pape..Pandai kau pkir pas ni..syg klo ko lps kann kwn mcm uhh"
adoiyaiiii....
ya Allah abg ajam! kau kena dgr ape yg aku nk explain abg!
 untk pengetahuan kauu abg!
aku sendri x thu btl atau takk yg aku ni hanya lebihkannn kwn2 kat ipoh dri mereka...
sethu aku lahh abg..aku x de kwn yg 100% rpat ngan aku spnjng aku kat sni!!
tiade abg..ade pownnn..but hbngan kami makin renggang!
aku sendri x thu mne punce smp ira ngan remy ckp aku mcm tuhh..
untuk pngetahuan kau lah kan abg! aku kat snie...aku byk wat hal aku sendri dri bergaul ngan member2 sni!!
aku x blh...aku cube sedaya upaya aku utk x rapat ngan sape2..aku cube abg!
sbb tu mase dowg ckp mcm tuhh aku terkejut glerr...
aku tk thu lah nak ckp ape lagi abg!
klo aku ckp mcm2 kang kowg tk nk percye ann!
lantak lahhh..pape pown aku bertrima kasih lahh kat dowg berdua!
even dua2 masih marh kat aku..tp dowg ttp dtg jmpe aku...
tgk aku..ziarah akuu..trima kasih sgt!
kowg mmg kwn terbaik akuu!!
thank you so muchhhh!!!!!!

* Okey lah esya..qid out dlu ya!
SALAM




Official Template By BudakPEMALAS