Skip to main content

story mory!

Assalammualaikum!
qid x thu kenapa dua tige hari nihh otakk qid serabut sgt!
lame qid xrase mcm nihhh..
serabutt gilerr gilerr..rse nak menjeritt jee thu tkk!
qid nak jeritt qid nak nangiss..qid tk thuu ape yg qid cri sebenarnye skang nihhh!!
hati qid tk tenteram...Fikiran qid melayang2..haiiyooo...
qid tk thuu lahh esya..qid nak abg skng nii..qid nakk kmo qid nak piannn..qid nak kaliannn!!
qid nak LIFE YANG DULUUUU!!!!!!!
qid x nak hilang sorg pownnn!!
qid nak semua nyee esya..bukan tamakkkk..tp qid tk sanggup nk hilang korg semua!
hermm! setiap kali hati dn perasaan qid nihh tk tenteramm...setiap kali otk qid nihhh melayang2...
qid pasti fikir kalian semuaa...sebb qid nakkk peluk kowgg..nak story mory ngan kowgg!!
haiiyoo guyss!!!!! i love u so muchh lahh! rinduu korgggg juga...

abg..aku rsekan yg hidup aku ni makin x terurus selepas kau pergi..
kenapa harus terlalu awal kau pergi abg??
hidup aku kucar kacir abg lepas kauu pergii..hidup aku mcm xde meaning pape!!
abg..klo ko ade mesti kauu nasihat kann aku..ko marah akuu..kan??
hermm~ aku rindu itu semua...aku rindu abg!

qid tk than nak melayan ati dan perasaan yg mcm nihh esya sbb tuhh qid
terus bukak blog utk ckp pasal nihh!!
qid tk thu kenapa ngan qid...qid serabott sgt2...dgn family...member and diri qid sendiri...
qid serabott dgn segala2nyee!!!
susah utk qid buat sesuatu kerja sekng..sbb ape??
sbb qid hilang fokus!! sbb tuhh esya!!

qid nak tidur dgn lame...

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…