Skip to main content

story mory!

Assalammualaikum!
qid x thu kenapa dua tige hari nihh otakk qid serabut sgt!
lame qid xrase mcm nihhh..
serabutt gilerr gilerr..rse nak menjeritt jee thu tkk!
qid nak jeritt qid nak nangiss..qid tk thuu ape yg qid cri sebenarnye skang nihhh!!
hati qid tk tenteram...Fikiran qid melayang2..haiiyooo...
qid tk thuu lahh esya..qid nak abg skng nii..qid nakk kmo qid nak piannn..qid nak kaliannn!!
qid nak LIFE YANG DULUUUU!!!!!!!
qid x nak hilang sorg pownnn!!
qid nak semua nyee esya..bukan tamakkkk..tp qid tk sanggup nk hilang korg semua!
hermm! setiap kali hati dn perasaan qid nihh tk tenteramm...setiap kali otk qid nihhh melayang2...
qid pasti fikir kalian semuaa...sebb qid nakkk peluk kowgg..nak story mory ngan kowgg!!
haiiyoo guyss!!!!! i love u so muchh lahh! rinduu korgggg juga...

abg..aku rsekan yg hidup aku ni makin x terurus selepas kau pergi..
kenapa harus terlalu awal kau pergi abg??
hidup aku kucar kacir abg lepas kauu pergii..hidup aku mcm xde meaning pape!!
abg..klo ko ade mesti kauu nasihat kann aku..ko marah akuu..kan??
hermm~ aku rindu itu semua...aku rindu abg!

qid tk than nak melayan ati dan perasaan yg mcm nihh esya sbb tuhh qid
terus bukak blog utk ckp pasal nihh!!
qid tk thu kenapa ngan qid...qid serabott sgt2...dgn family...member and diri qid sendiri...
qid serabott dgn segala2nyee!!!
susah utk qid buat sesuatu kerja sekng..sbb ape??
sbb qid hilang fokus!! sbb tuhh esya!!

qid nak tidur dgn lame...

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…