Skip to main content

Story lagi!



Assalammualaikum esya! Qid bru jee balik dri komplek nihh!
Hri nihh dah hari ke 2 qid kat seremban!
qid rase qid akan terus ade kat seremban selama 2 bulan nihhh...
mcm esya thuu lah kann qid dh plan mcm2 untuk cuti 2 bulan nihhh...
tp nk buat mcm mane??
qid kena buat checkup tiap2 hari....
mulaii dri semalam sebenarnyee qid dah ulang alik ke hospital...
selame 2 hari yg qid ade kat seremban nihhhh..\pagi qid akan gi komplekk untuk main badminton or jog kejap!
then pukul 2 petang sampai kul7 malam qid kena ade kat hospital untukk masuk darah and ubat!
ikot kan pkcu suruh qid masuk wad sahaj!
tp pujuk punye pujuk akhir nye die kasi jugakk!
die ade ckp mcm nihh "nasib baikk pkcu yg jage kamo..yg rawat kamo..klo doctr lainn memang kamu holiday kat hospitl jee"
huhhh yeahh pak cu,nasib baikkk pak cu yg jdi doctr lainn.tq pakcu..tq sbb byk tlg qid..byk bertolak ansur ngan qid...
tq so much pakcu!!!
rase nye klo bkn pkcu yg rawat qid...btl lahh ape yg pkcu ckp..mybe qid holiday kat hospitall!
hermm untuk sebab tuu setiap pagi qid pergi main badminton or jog...
sbb qid nak hilang kan tension qid esya..sebab ptg smp malam qid dah memerap kat hospital uhh..
mase qid bebas tiade...
and satu bad new yg qid trima semalam time kt hosptl pkcu bg tauu tmpt hri tuhh uhh bengkak!
ade jaitan uhh bengkak! hermm~ x pat buat ape lahh yg tuhh kann!
qid mybe mmg slh qid kot yg menyebab kan benda uhh bengkak!
ye lahh ngan x jge dirinye!
ngan jalan jauhh gler dri kolej ke bilikkk..sebab uhh lah blh bengkak!
sakit uhh mmg lahh terase kenkdng! tp qid tk thu plakkk yg blh smp bengkak!!!hahahaah
pape tempuhh je lorhh!
herm! qid sebenarnye dh tk heran and dh x risau klo sakit ke ape!
qid dh muak sebenarnye! bosan pun ade gakk!
coz dri dulu smp skng benda yg sme jee qid tanggung!

pape pown esya..doakan qid okey lepas nihh..doakan qid masuk sem2 nnti qid okey blik mcm dlu!
doakan okeyyy~
qid tk sanggup nk sakit2 lgii.B.O.S.A.N thuu :)

esya thu tk mse hri pertme qid gi masuk ubat kat hospitl uhh...time uhh kann
abg ikwan ngan abg ajam dtg lawat...
hehehe syok sgt mase uhh...lme ann x jmpe abg ajam and abg ikwan uhh...
burak punye lmee!! smp qid blik ngan dowg skali lahh time uhh!
heheheh...byk yg abg berdua uhhh pesan kat qid sebelum dowg blik KL...
byk yg dowg bg nasihat!
hermm! iyee insya Allah bro bro oitt...insya Allah aku akan jge diri...x degil makan ubat...aku akan kuat kan semangat! insya Allah!
btw,thankz lahh abg dtg lawat aku!

Cuti niihh ikot kann kami satu family plann nak gi bercuti..
family rancng lepas ambik qid uhhh nak terus gi langkawi!
skali...
haaa habukk kot ade....qid kena gi hospitl last minit plakkk!!
choii choiii choiii lahhhh!!!!
hermm~ lepas nihh rrutin qid start tenghari jee memerap lah kt  hospital tuhhh!
haiiyooo..pape pownn sabar jee lahh kannn...
harao qid mampu untk lalui ape yg jadi kat qid...insya Allah!

#okey lah esya nanti qid masek balik k !
qid nak out nihh bye!

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam