Skip to main content

Malam...

salam esya...
ari ni dpt brita bruk!!!
aduisshhhhh mlz laa nak berhadapan dgn sume ni...
pertama skli qid dpt tahu dri pian yang abg ajam mrh dgn qid..
psl ape tu qid tak thu..pian ade ckp yg abg ajam nak dtg seremban this week
utk ambik phone and gadjet2 qid yg lain...mama pown ade ckp pasal ni tdi...
mama kte "nanti bg brng2 kmo dkt ajam!"
haaaaa knp ni??
adoiyaii abis owg nak gne ape???
abg ajam ni x pyah laa nak dtg seremban..
dah lah die dtg ari tu owg2 ni dah tnye qid btl ke die uh!!!
kann skang byk kerja,so x pyh lah dtg seremban atas sbb2 yang kecik ni..
menyusahkan and membuang mase abg jee sbnarnyee...
ape mslh sbnarnyee erk???
satu lgi tdi qid dpt msg dri Roy dia anta ni "Aqid..kmu sampai bila nak mcm ni?sya tak suka tgk kmu mcm ni.kmu buat saya berfikir tentang kmu.risau.marah semua ade bila baca apa yang kmu send..kmu kena ingat kmu ada keluarga.paling senang kmu ade saya skang!!klo kmu x mahu share ckp Qid!!"
aduishhh ROYY!!!!!
knp lahh anta msg tu??qid ckp btl lah!
qid pernah ckp an qid akan tulis ape sje yg qid rase...
saat tu itu yg qid rse..memang qid x boleh nak wat pe dah...qid dah ckp awal2 annn since qid thu
roy follow blog qid tu..sorry roy if roy x suke ape qid tulis tu..sorry sgt2...
tapi jujur qid ckp roy,bukan qid xsuke kenal roy,malah kenal roy buat qid sentiase berhati2 dgn setiap ape yg qid nak buat.....skali lagi sory sgt2 klu roy terase...
ermmmm

*esya..
tadi try col abg ajam,coz pian bg tau time qid tgh tuisyen..
col2 die x angkat!!msg x reply...
skali abg mierul anta msg suh stop col ajam..die kte abg ajam memang x mau angkat..!!
adoiyaiii sib baik abg mierul msg tu..klu x mcm owg bodoh lah qid dok menelepon die uh!!
sume nak mrh at qid haaa!!!!
kmo esya????mrh at qid gak???
haaa lantak lah nak mrh ke ape haaa...
adoiyaiiiii sorry laaaaa...klu betul slh qid...ha qid sanggup trima hukuman haa!!!
klu x!!! qid belasan sowg2..ABG AJAM & ROY!!!!!!....
sampai terkangkang2 kowg qid belasan nanti...hahahahahhahahha

okey lah out..mau wat kerja sikit..
<3 love kmo syg!!

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…