Skip to main content
Assalammualaikum.
Aku baru dapat call dari akak aku,
Anak buah aku sekrang ada dekat hopital.
Mungkin masalah jantung.
Baby tu baru berusia tak sampai sebulan.

To Nurul Ellydieyah Zara.
Acu doakan awak cepat sembuh okey sayang.
Acu dah pernah rasa apa yang awak rasa.
Awak kena kuatkan je diri awak
Percaya cakap Acu.
Kalau awak kuat, awak boleh rasa semua apa yang acu dah rasa.
Klo awak kuat, awak dh bsr nnti awak boleh buat apa sahaja yang awak nak.
Kuat k sayang.

Abang,
Petang ni nanti aku nak gi kpj,
Mybe aku kne stay situ kot kejap.
Sebab nak masuk ubat.
Aku tkthu bila aku nak ke IJN semula.
Aku rasa malas plak.
Tapi bila aku malas, yang tanggung sakit dia aku.
Disebabkan aku nak gi kpj hri ni.
Semalam aku skip class untuk setel semua benda.
Aku pergi pjbt pos, aku pergi jpj, aku pergi kem.
And pg ni pukul 9 aku dh pusing ipoh untk cri bengkel2
Yang bukak.
Hope lepas masuk ubat ni badan aku x sakit da.
Sebab dua tige hari ni badan aku sakitt saja.
dekat 3 minggu gak la x rasa sakit belakang ni.
Tp dua tige hri ni dh mula rasa sakit blik.
Tu yg aku gi kpj hritu.
Dada aku mcm biasa ah. Tiap malam sakit.
Yang tu memang x dpt elak.
Klo aku aktif gila pgi tu, mlm tu msti sakit gila.
Senang cita memang x boleh rasa penat sgt.
Abang.
Doakan aku and ellydieyah cepat sembuh k.
Aku sayang kau abang.
Aku syg kau sangat

Salam

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…