<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 19 March 2016
Assalammualaikum.
Aku baru dapat call dari akak aku,
Anak buah aku sekrang ada dekat hopital.
Mungkin masalah jantung.
Baby tu baru berusia tak sampai sebulan.

To Nurul Ellydieyah Zara.
Acu doakan awak cepat sembuh okey sayang.
Acu dah pernah rasa apa yang awak rasa.
Awak kena kuatkan je diri awak
Percaya cakap Acu.
Kalau awak kuat, awak boleh rasa semua apa yang acu dah rasa.
Klo awak kuat, awak dh bsr nnti awak boleh buat apa sahaja yang awak nak.
Kuat k sayang.

Abang,
Petang ni nanti aku nak gi kpj,
Mybe aku kne stay situ kot kejap.
Sebab nak masuk ubat.
Aku tkthu bila aku nak ke IJN semula.
Aku rasa malas plak.
Tapi bila aku malas, yang tanggung sakit dia aku.
Disebabkan aku nak gi kpj hri ni.
Semalam aku skip class untuk setel semua benda.
Aku pergi pjbt pos, aku pergi jpj, aku pergi kem.
And pg ni pukul 9 aku dh pusing ipoh untk cri bengkel2
Yang bukak.
Hope lepas masuk ubat ni badan aku x sakit da.
Sebab dua tige hari ni badan aku sakitt saja.
dekat 3 minggu gak la x rasa sakit belakang ni.
Tp dua tige hri ni dh mula rasa sakit blik.
Tu yg aku gi kpj hritu.
Dada aku mcm biasa ah. Tiap malam sakit.
Yang tu memang x dpt elak.
Klo aku aktif gila pgi tu, mlm tu msti sakit gila.
Senang cita memang x boleh rasa penat sgt.
Abang.
Doakan aku and ellydieyah cepat sembuh k.
Aku sayang kau abang.
Aku syg kau sangat

Salam


Official Template By BudakPEMALAS