Skip to main content

Hari Sukan..


salam esya..
byk benda mau story ni..
ari jumaat ari tu!!! satu hari...macam2 benda jadi..
dari pagi sampai nak tidor mlm tu.. :)
ade epy ade sedih..
~ok semalama [jumaat] sekolah ade buat HARI SUKAN..
memang qid rse best jugak lah..even qid x masuk ape2 tapi qid rase yg
memori semalam memang terbaik lahhh wokk!!
semalam qid lepak dgn Nur Jejani,Nur Syahirah,Marisa Hasanah,Fadz Minnie,Nurul Asyiqin,Nurul Syafiqah and adinie and sape lagi tahhh lah!!!
dari pagi tu sampai abis program semalam kite owg same2...
sampai2 je qid terus gi kantin lepak c2..
lepas tu bru gi padang..
time otw nak gi padang uh plan lah ngan sowg member ni nak pancit an tayar moto sir Subra..
coz die asyik ngan moto die je time dlm pdng uh!!!
ape lahhh..tapi x jadi pown pancit kannn coz masih lagi ade rse hormat at sir dlm diri ni
[cehhh wah!!!ayat qid..hahahahah]
time tgk pebarisan tu boring sikit...tapi time umah DS punye pebarisan abg Mizs ADda pakai baju harimau..hahahha memang cute gilerr....dgn make-up lagi..

hahaah memang kelakar giler..
tapi pebarisan umah DS x menang pown..haaa ade satu lagi bidadari dari kayangan jatuh dari langit masuk dekat umah DO semalam...haahhaha memang kelakar giler lah...qid ngan hasanah pergi main candid2 pic die semalam...
Photobucket
::bidadari lah konon::

bukan die je cikgu praktikal pown kena candid smlm..cikgu jidih and ape lah sowg lgi
name die..x tau lah!!!
Photobucket
::REPORT KAT KETUA BIDANG!!!...hihihiihi::

haaa tu lah pergi dating tetengah padang tu buat ape??
kann dah kena ngan kiteowg......
mcm2 owg lah kiteowg ambik smlm...
memang enjoy giler dgn hasanah,wani,dinie and yg lain2 tu...
yang tak boleh blah uh time cikgu2 ni punye acara lahh...
budak2 ni bantai nyee jaret 'DADDY' kuat2....support daddy lah konon nyee,
kot dowg ckp daddy je x pe lah...ni siap ckp "daddy zura"
perhhh memang malu giler qid time uh!!!
memang huru hara la time tu...
time tu lah kena gelak ngan dowg..time tu lah bontot wani and cyra kena rabe ngan qid...
hahaahahah mcm bengong!!!!
huru haraa gilerrr...
acara guru tu yg menang umah TP...cikgu2 yg lari cikgu ummi..cikgu tadjul,sir Lim [kot] and ade 3 owg cikgu praktikal...memang kelakar time tu...sume student memang dapat dosa free lah time tu..mane x nyee...mengelak kann cikgu2 ni lari....
adoiyaiii....yg x boleh bla uh wani boleh ckp at qid "cikgu......lari terkangkang kannnn"
ape lahhhh pas uh dinie plak bantai dtg at qid gelak annn cikgu'......' lari...adoiyaiiiiii
hahahha memang kelakar laa ingt hal smlm...
masa perbarisan penutup qid ngan hasanah take lah pic bidadari and harimau tu..
time nak ambik pic harimau tu qid jerit lah "abg encemmm"
pas tu bantai nyee yg lain bersorak!!!
ambik kooo.....tgk2 pic yg hasanah ambik muke die tunduk jee..hahahaahah
Photobucket
::tunduk yee bang,hihihihi::

tapi mase penutup tu ade satu kejadian belaku..
ape die???
ermmm marisa semput mase perasmian penutupan tu..
marisa x boleh terlampau panas..
pas uh pengetua sengal uh suh plak dudk tetengah panaz time pukul 12 tgh hari tu!!
yngkann lag mcm mane panaz nyee time uh!!!
pas uh die pergi membebel sepanjang2 nyeeee
die buat mcm die berucap dekat dewan plak!!!
tgk lah sikit..kite owg dah berpanaz ni...
bukan kat dewan pownn yg die tu nak membebel pnjang2..
siap ckp lagi ape yg die nak utk thun depan!!!
tu ckp lah mase ari isnin..ni gi ckp mase tgh panaz terik ape kes???
dah tu time cikgu aida yus dtg tgk marisa die gi suh marisa bgun plak!!
ckp mcm mrh2...adoiyaiii sakit plak ati qid time uh..qid siap ckp "cikgu x nampak ke die sakit"
adoiii memang panz giler time tu..cuace dah tentu arah panaz...nampak cikgu tu ati qid ni plak panas!!!adoiyaiiii...pas uh die ade ckp..."angkat die..angkat die bwk bwh kemah.."
qid dah bgun ni nak papah marisa... pas uh die ckp "kowg jgn nak menyebok biar st john buat"
heyyy memang f*** lahhh....tadi suh angkat...
memang panaz qid..since die ckp tu memang qid buat tak thu jee...die tnye ape ke lantak die lah!!pa uh bdk2 ni suh anta beg marisa at kemah!!!
memang mlz qid time uh coz ati ni dah panaz sgt!!!
pas uh pengetua plak time uh ckp x benti2...
adoiyaiiiii...
sampai pukul 12.25 bru abis die ckp!!
adoiyaiiii....

OK STOP CITE PASAL SUKAN...

abis sekolah tu qid gi tlg akak qid smp pas magrib...
dalam pukul 4 lebih mcm tu aida melular kejap dri tempt kerja die..
die ngayau2 at tmpat qid,tengah borak2 ngan aida jalan2 jap..qid nampak
roy!!roy dgn 3 buah ati die....giler annnn sampai tiga buah ati die..hahahhaha
tapi qid x gi pown at die...pas uh time mau anta aida gi tempat kerja die lalu lah dkt depan
si roy ni..ingt ann nak terus jalan jee...coz time tu roy leka tgk sowg budak ni main game.
sekali aida ni pergi mengelit at kedai game uh coz boz die tetibe kuar dri kedai uh!!
aida ni cuak lah kot2 boz die nampak!!!
time at sebelah roy uh aida ni gelak2 x ingt dunia plak!!pas uh bru lah si roy ni perasan
qid...qid tgk die nampak qid terus qid tarik aida cepat2...
pas uh time dah anta aida qid nak gi tempat qid balik qid lalu lah at kedai game uh!!!
die pandang jee qid...qid buat x thu jeee..entah lah!!mlz pulak mau jumpe die..hihiihihi...
~lepas uh qid dpt msg dri die,tau ape die anta??
die tnye qid kenapa qid mcm lari2 dri die and die kate ape pown qid buat die x mrh!!sbb die thu kenapa tu semua qid buat???
adoiyaiiii qid rse die thu lah pasal awex die tu...
hahaahah lantak lah!!!janji die kte die tak marah!!!
~pas dah kul 7 lebih tu balik umah siap2 nak gi tuisyen..
sekali abg ajam plak dtg umah nak singgah solat coz die ade progrm at allson klana pas mgrib...
tapi abg ajam dtg tu buat ann qid bengang gilerr mlm tadi...
qid rse x pyh lah nak story at sni...ti ade yg terase plak!!!
sbb abg ajam uh,owg terpakse mkn panadol tau mlm tadi with coke!!!!
sbb abg ajm!!!!tahu???owg lupe owg tuisyen mlm tadi...
sengal abg ajam niiiii....
~time at tempat tuisyen x yah cite lah!!
memang semak giler kepala hotak ni..cikgu izhar ckp ngan qid qid boleh buat tak thu jee..
syira plak yg tlg jawab kannn....thankz lah cikgu izhar fhm situasi qid mlm tdi..
dlm kelaz pown cikgu tnye qid ok ke takk...die suruh qid sabarlahh!!!!
cikgu siap tnye qid nak rest at luar ke??
thankz cikgu fhm....
qid tersenyum ingt hal smlm..bukan ape..cikgu izhar tnye qid ok ke x??dinie jwb tak..
pas uh cikgu izhar ckp "zura ok tuu..sya thu ok...sya jumpe die minum air dlm golap tadi..
terperanjat sya..nasib baik x terjun dlm longkang besar tu"hahahah boleh buat lwak lagi :)
mase nak balik tu qid lepak at tangga jap,kebetulan time uh cikgu izhar nak turun plak..
die siap pesan "jgn tension2..tenangkan fikiran zura...exam dah dekat ni..try buat yg berbaik utk selesaikan semuanye!!!"
ermmm thankz skali lagi cikgu..bgi kata2 smgat tu..wlaupown qid x story pape at cikgu...
tapi qid rse cikgu thu kannn....
~smp jee umah mlm tu...terus qid cmpak phone at ruang tamu and terus masuk bilik and tido smp pukul 8 pagi tadi...ya allah memang tertekan giler semalam...
dah lah badan penat at sekolah tu..pas tu gi plak tlg akak,pas uh jumpe plak si roy at c2...
malam tu abg ajam plak sakit kann ati qid ni haaa....dah lah mlm uh kena tuisyen...
budak2 tuisyen tu plak memekak jee dlm kelaz tu!!!!memang adoiyaiiiii...panaz btll qid semalam..




Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.