<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 8 June 2017
Assalammualaikum.
Hari ni tayar motor aku pancit dekat bercham.
lepas setel kat hospital aku terus gi bercham ptg td
aku gi berbuka sana tadi.
lepas berbuka aku nak balik,
skli tgk tayar  pancit.
aku tak thu kenapa dengan aku sampai aku gelak jee masa tolak moto tu.
aku berhenti tepi aku msg nad.
aku msg dia sebab aku ade ckp at dia lepas berbuka aku nak gi mekdi dengan dia
aku msg laa bg tahu tayr aku pancit so tak jadi.
dia tny kat mane?
sapa tolong?
aku cakap laa kat bercham.
aku ckp gak aku gelak je dri tdi tu.
lepas tu die suh bgi tahu syid, sebab dia dh xde nan isa time tu. dia dah balik umah.
aku pon gelakkk je la balas msg tu.

Lepas tu aku terus contact bdk kem kot2 sesapa bz,
skali ada yg free and dtg tlg aku masa tu.
tak lama lepas tu nad msg lagi mrh2 tny napa syid call x angkat.
aku ckp la "syid mane ade number bru aku"
dia kata dia bg tau syid dah.
then aku ckp laa kat nad, nape bg tau.
aku kn dh ckp xyah bgtau. and aku bgtau gak ade budak dtg tlg.
lepas x lama tu nad hantar screenshot conversation die nan syid.
syid ckp kat dia, syid, isa wahab semua dh nak gi bercham dah dtg aku.
mase nad hntr conversation tu nad ckp
"cha, kau je rasa semua org tak peduli kat kau. diorang
peduli je pasal kau cha. kau je tak thu"
 aku terdiam bila nad msg mcm tu.

ye.
aku mengaku akhir2 ni aku yang bawak diri dari diorang
even syid pon skang blh kira brp kali je aku contc dia
syid yng punye rapat dgn aku tu pn aku menjauh gak.
aku tak thu kenapa aku sendiri nak menjauh dgn diorang.
bukan diorang ade buat silap.
bukan diorang ni x best buat kawan.
diorang semua baikk gila kot bab member
aku mmg thu, diorang ni klo mmber susah mmg cepat jee diorang ada
aku tahu diorang jaga kawan2 diorang mcm mane
aku yang nak menjauh dengan diorang.
bukan diorang ade buat salah apa apa pun.

and pasal hari ni.
thanks pada siapa yang bantu aku.



Official Template By BudakPEMALAS