<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 4 June 2017
Assalammualaikum.
Abang
Hari ni aku dapat berita tak best.
Aku tak nak percaya.
Aku marah semua orang sebab aku ingt semua orang tipu aku
Aku maki semua orang
Last2 tadi mummy call.
Mummy kata, betul Remy dah takda.
Mummy dgn Daddy minta jenazah remy kebumi kat sana terus.
Allahu.
Kau ingt senang ke abang aku nak trima semua ni.
Aku tak kuat abang.
Since jauh dengan family,
remy tu pun samaaa mcm ajam jd abang aku
even dia tu sebaya dengan aku.
apa jeee jadi dekat aku kat ipoh ni semua aku cerita kat dia
pasal gaduh dengan along dlu pun 100% aku cerita kat dia.
dia yang tenang kan aku
dia yang suruh aku sabar.
and dia selalu ckp
'takpe weh, biar semua orang nak buang kau. aku ada je dengan kau, tapi aku jauh jee'

Remy,
skang kau yang takde.
skang kau yang tinggal aku remy.
siapa nak kuat kan aku?
ajam?
along?
masing2 ada fmily sendiri mie
Kau jee yang betul2 faham aku
kau je yang rasa mcm mana bila fmily jd mcm ni
kau je yang rasa samaa mcm mana aku rasa bila sakit
kau jeee yang tahu mie
tapi skang kau pun takde.
kenapa mie, kenapa skang?
aku tak kuat lagi mie.
aku tak kuatnak hadap ni sorang2
kau pergi tiba tibe.
lepas tu aku x dpt tgk jenazah kau
aku tak dpt nak ziarah pusara kau.
mcm mana dengan aku nanti mie???
macm mana aku nak hadap semua ni?

Kau rehat mie,
aku minta maaf kalau akhir2 ni nanti aku banyak menyebut nama kau dkt sini
aku tak kuat skang nk trima benda ni semua lg.
aku tak kuat mie.
moga kau tenang kat sana bro.
aku sayang kau.
kau sepupu, abang, bestfriend yang paling best aku ada..
kau Zullremy

Salam


Official Template By BudakPEMALAS