<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 27 June 2017
Assalammualaikum
Abang,
Aku nangis skang ni abang.
Aku sunyi
Skang aku kat hkl.
dh dekat seminggu dah.
Baru lepas operate mata
Mata aku ade masalah sikit skang ni
Tapi buat dh benda tu
Malam tadi masukkan camera kat jantung sebab dowg nak betulkan salur jantung aku
And skang ni aku kena demam panas.
Kenapa aku kata aku sunyi?
Entah la abang.
Aku nangis sebab apa pun aku tak tahu ni
Mungkin aku masih harapkan bonda dgn walid untuk dtg lawat aku kot

Tahun lepas, time raya
aku sakit
remy datang teman aku kat hospital sebab kebetulan dia balik cuti masa tu
tapi kali ni??
Remy,
hari hari aku tunggu kau datang mie
hari hari aku harap kau dtg untuk bg aku semangat
teman aku
makan dengan aku
sembang dengan aku.
hari hari mie
hari hari aku tunggu kau

Kau tak terasa nak dtg ke mie?
Dalam mimpi aku pun tkpe mie
Aku rindu kau sangat mie.
kali ni aku sunyi betul.
Dulu kalau time raya, ajam xde kat kl.
Along bz aku nak msg
Kau jee laa yg aku cri
Tapi.
Sekarang?
Aku msg pun tk berjawab dh mie
Hmm

Aku rindu kau remy


Official Template By BudakPEMALAS