<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Monday, 24 April 2017
Assalammualaikum.
Abang minggu lpas mcm2 benda jadi abang.
Dgn aku ulang alik hospital
dengan bergaduh dgn ajam
dgn kena maki dgn ajam
pas tu pasl sewa rumah.
mcm lahhh.
tapi.
semua setel dah.
alhamdulillah.
aku xthu mcm mne nak hadap ajam minggu ni.
ajam nak dtg.
dia bengang lama dh nan aku.
aku pulak dok buat hal je
hihi
lantak la, dia sndri thu kot knp aku buat perangai.

apa apa pun.
aku nak ucap thanks kat kawan kawan aku yg tolong aku hri tu.
syid, pejal, isa.
thankz bro.
korang banyak gila tolong aku skang ni.
aku susah.
korang yang datang.
korang x dpt tlg, korang try mntk tlg org lain.
itu paling aku terharu.
susah nak cri kawan time susah skang ni.
thankz sgt2 bro.
insya Allah aku akan pasti kan saat korang susah aku ada.
tu janji aku.
korang pegang kata kata ni.

salam


Official Template By BudakPEMALAS