<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 10 February 2017
Assalammualaikum
Abang,
Tak  sempat  aku nak  pi ziarah rumah kekal kamu hari  ni
Pagi  semalam dalam  pukul 3pagi  mcm  tu
Tibe  tibe aku sesak nafas.
Then tak  pepasal aku gi  hospital kem  terendak.
Pakai  oksigen sume.
Masuk air.
Sampai lah  pukul 4 ptg tdi.
Dalam pukul 5 lebih mcm  tu  bru  aku gerak balik chalet balik tadi.
Aku fikir klo  aku balik seremban gak tdi
Kol  brp  plak aku nak  smp  melaka balik malam nti.
Tak  pepasal nti gi  hospital  lak  lagi.
Hmmm
Takpe la abang.
Aku otw nak  balik kl  nti aku singgah rumah  kekal kmo k.
Aku akan singgah jugak.
Lepas ni  tk thu lg  bila aku boleh  jalan jauh macam  ni.
Doakan aku x  sakit mcm  semalam lg  k abang.
Aku  ade esok je untuk  relax mcm  ni.
Ahad pg  aku nak  balik  kl  dah.
Bus  aku balik  ipoh  ahad  malam.
Isnin  tu plak  aku  ade treatment .
K  lah  abang.
Doakan  aku k.
Sayang kau.
Salam.


Official Template By BudakPEMALAS