<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 9 February 2017
Assalammualaikum.
Abang.
Aku kt melaka ni,
Semalam aku gi lawat kubur abang wan.
And skng aku bermalam dekat chalet area pengkalan balak.
Bulan malam ni lawa abang.
Aku happy sgt skang ni.
Lama dah aku idam nak tgk bulan tepi pantai mcm ni.
Aku tahu lepas ni aku akan rindu semua moment ni.
Abang.
Insya Allah kalau umur panjang.
Esok aku akan balik seremban kejap
Lawat rumah kekal kau abang.
Kau tunggu aku k.
Ade mcm2 benda aku nak cerita.
Aku sayang kau abang.
Sayang sangat.
Kau tahu semua benda yg aku alami
Tanpa aku bagi tahu kau kan?
Kau nampak aku kan abg?
Tunggu aku k

Salam


Official Template By BudakPEMALAS