<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 3 March 2016
Assalammualaikum

Abang aku ada kat kl
Aku demam teruk abang.
Dah seminggu aku demam kejap elok kejap tak
Sakit kepala laa.. sakit badan laa..
Sekali malam tadi datang jugak asthma aku.
Awalnye aku kuar makan dengan along, mursyid, nad, renyuk and bell...
Lepas makan tu along bawak pusing2 ipoh sebab tkthu nak pi mana.
Balikk dari kuar tu aku tido.. dlm pukul 4 tu dah start semput..
Badan aku flat terus kot..
Last last aku decide nak balik kl.
Aku tkot abang sensowg kat sana.
Aku dah la ade masalah jantung.
Kang tertibe je kang tk pepasal pulak.
Aku duduk umah mak ayah ajam.
Esok baru ajam nak bawak pi hospital.
Aku baru teringat kenapa aku boleh semput.
Sebab malam tu aku minum air tembikai.
Mmmmm silap aku abang.
Sabtu ni ade follow up kat IJN hope semuanya okey
Doakan aku k abang.
Doakan juga demam ni cepat pergi.
Tak suka betul laa klo demam.

Ohh ya.
Semalam genap setahun aku accident keta dengan along, nik and wani.
Ingat lagi tak yang aku pernah cerita dulu?
Setahun dah berlalu.
And hari ni genap setahun aku start rapat dengan along.
Seingat aku aku start panggil die along masa malam accident tu.
And until now, aku masih panggil die along.
Along.
Thankz untuk setahun yang aku kenal kau, and kau kenal aku.
Maaf juga banyak sangat aku menyusahkan kau.
Kau satu satu nya manusia yang aku kenal x sampai setahun, tapi kau tahu semua cerita tentang aku.
Sebab apa? Sebab aku selesa berkawan dengan kau.
Dan aku percaya pada kau
Kau wujud dalam cerita hidup aku pun selepas aku kehilangan abang.
Mungkin DIA yang aturkan.
Thankz abang ku..
Hope sampai akhir nafas aku, kau masih abang aku.
Bukan hanya untuk setahun dua sahaja.
Actually along aku takut sangat masa mursyid nak bagi tahu kau yang aku ckp aku bosan jumpa kau hari hari.
Sejujur nya aku hanya bergurau.
Sebab tu aku tkut sangat bila mursyid nak bagitau kau.
Kau sendiri tahukan aku menangis sendiri hanya kerana aku membayangkan kau dah takda.
Bodoh nya aku.
Apa apa pun along. Thank melayan semua kerenah aku,
Walau kadang kala aku yang sering menjadi mangsa.

Salam


Official Template By BudakPEMALAS