<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Monday, 14 December 2015
Assalammualaikum
Abang,
hari ni hari last aku kat ipoh.
Hari last sebelum aku pulang ke kl untuk buat benda tu
Sekian lama abang aku tunggu,
sekian lama..
Aku menahan sakit,
Aku bergaduh dengan walid,
Aku bergaduh dengan adik beradik,
Aku bergaduh dengan pihak hospital.
Macam macam abang.
Selama menunggu masa tu tiba pun berapa kali
aku kena marah nan Ajrul?
Berapa kali aku kena sound dengan Ajrul?
Berapa kali aku kena ceramah free dengan Ajrul?
Tak terkira.
Sampai satu tahap dia sendiri malas dah nak nasihat aku
Sampai satu tahap dia penat dah untuk bicara.
Aku ingat semuanya lagi.
Macam mana dia datang datarang pukul 1 pagi, lepak nan aku..
Suruh aku balik, pulang pada bonda nan walid.
suruh aku bagi tahu walid..
Dia risau kalau kalau apa apa jadi pada aku,
dia risau klau masa operation tu aku sendiri.
tanpa keluarga.

Along Esok aku nak warded dah.
aku tak tahu akan dgn siapa
aku tak tahu siapa bakal teman aku sepanjang hari
aku tak tahu siapa akan jaga aku saat aku terlantar.
aku minta along, datang beri aku semangat ketika tu.
aku tak tahu apa bakall jadi,
kita tak tahu apa bakal jadi
doa yang baik baik along, aku mohon.
banyak kali kau kata "da nampk kau akan diam je nanti, tk msg semua"
klo kau tahu along, aku sendiri nak msg kau tiap hari,
sebb sham takda untuk aku msg, sham x da untuk aku luahkan semua benda
tapi... kita tak tahu apa bakal jadi.
jujur aku sendiri tak tahu.
maaf along kalau aku menyepi.
doakan saja semua akan okey.
aku tahu aku kuat. :)
kuat mcm abang aku laaa! accident byk kali pun takde halkan?
hehehe

Sham,
doakan yang baik baik untuk aku.
jujur aku takut...
datang beri semangat buat aku sham.
pls.


Official Template By BudakPEMALAS