<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 18 July 2015
Assalammualaikum.
Hari raya pertama berlalu dah.
hari yang agak suram buat aku.
terjaga dari lena dilihat  ruang bilik ini kosong.
Pasang radio kat telepon takbir raya yang aku dgr.
hati sayu.,
sayu saat cuba msg semua tapi mereka bz dengan keluarga.
bertanya pada diri aku.
kenapa aku tidak?
rasa tk adil sungguh.
Apa apa pun selamat hari raya buat semua.
Buat "family" ku juga.

Minggu lepas along tanya pasal dia.
Aku ckp "aku block die weh"
along tny kenpa..
aku ckp laa ape aku rasa.
pasal aku msg die semua aku bgtau.
then along ckp "apalaa.. ckp bezfren"
aku buat tk thu je apa die ckp...
Okey! now aku nak cakap.
actually along aku x thu apa sebab or apa jadi
sebenarnya antara kami berdua.
yang aku perasan lepas die balik dri joho die mcm lain jee..
mase tu lagi aku da rasa.
aku malaz nak layan sgt sebab time tu bz ngan projek...
lepas dah balik tu dh habis semua
ade stu hri tu aku msg die tnye "aku ade salah pape ke"
die kata takde.
aku kenal die bukan bru satu sem long.
aku kenal die dri form 1
klo dah msg die balas sepatah je ade je lah yang tak kena tu...
fhm sgt dah aku.
aku tulis berjela jela sepatah je die jawab.
sepatah 4 huruf..
hahaha nampak nyata long ade takkena.
aku tny die b4 aku warded...
bila die dh blas mcm tuu aku jadi mcm giveup.
yes mungkin aku ada salah...
mungkin dia mmg tgh marh pada aku or kecewa dgn aku.
tapi bila aku tny kenapa die x ckp?
kenapa die x jawab?
nampak tak kat situ yang die langsung tk syg relationship kami ni??
ko faham x long apa aku rasa?
aku dh cuba mengalah..
mohon maaf..
sebab aku pikir kan die kawan baik aku...
tapi die??
terus dengan kemarahan die..
biar kan aku dgn tanda tanya?
so since dri tu aku tros block die along.
buang conversation aku dgn die kat wassap...
sebab ape??
sebab aku xnak ingt lagi...nanti aku sakit hati..
die nak larikan diri kan??
die nak mendiamkan diri kan?
so biarkan.
klo die perlu aku..aku ada je...
tu laa sebab aku block die along...
mungkin kau pikir aku ni x matang.
aku merajok laa ape laa kann.
aku rasa kalo kau kat tmpt aku kau pun akan buat benda sama kot.
sebab aku kawan baik x ramai.
lagi2 die ni kawan aku dri sekolah.
sebab tu hri tu aku cuba jugak pertahankan semuanya.
tapi bila dpt respon mcm tu..
aku trima je.
trima kasih buat dia.
so along ni laa sebab kenapa aku block die..



Official Template By BudakPEMALAS