Skip to main content

First day katanya

Assalammualaikum.
hari ni hari selasa.
24hb..
Ikotkan jadual hari ni fisio yang kedua..
tapi aku bru nk pergi..
hahaha kan last week tk pergi sbb ade kerja nak settle..
so pagi ni awal awal lagi doctor dh call remind aku..
hahahah ye doc.. saya thuu...
dh siappp dah dri kol 7..
hahahha.
skng 8.30...
die dah kat sini..
tapi kne tunggu doctor tu kol 9 kang bru ade...
qid kt sini tk buat fisio ramai ramai..
qid dgn doctor berdua sahaja..
hope dpt kawtim nk balik awal/ nk habis awal..
sbb jap lgi nk pergi kedai ptong board tu ngn shahir..
lps uhh mamat tu ade hal.. so die agk rushing laa nk setelkan board.. nk
pergi buat kerja diaa..
harap sgt sempat...

Okey nak story i hv new Along..
whahahah gedik tk??
hahaah senanye excited nak story..
tapii x boleh nak excted sgt ponn..
sebab benda memain jee skng...
tapi aku nak setoriiii gakk..
kihkihkihkih..
bukan ape. mcm aku ckp.. semua benda pasal group aku akan
story kat sini dlm masa teerdekat nii..
sbb x lama jee lagi semua nak jd kenangan dahh...
 :)
Okeyyy setori pasal ape harini??
haahh pasal shahir shahir pregnant!
story pasal ajrul marahh aku panggil dia ROY
story pasal wani jadi hakak hakakkk ngn akuu..
story pasal nik mmbebel ngan akuu..
hahahahah
apa lahhh
firstclass lepas cuti lama..
haahah tapi situasi semua gakk bengongg!
kenapa??
lepas habis class tuu nak pergi class iid plakk.. lima lima kami turun lerr satu lif..
mase dlm lif tu shahir dok ckp nak pi hsptl laa perot die sakit katanyaa..
dh tuu semua pakat dok kata shahir pregnant laa apa laa..
anak kembar laaa..
paling tak menanahan ajrul ckp umur die dh 21 thun bru terasa sakit sakit
nak bersalin..
and ajrul cakap lagiii.. cuba bayangkan bila shahir dh umur 42 thun??? mcm mana
anak die mmbesar dlm perut die...
hahahahahahah sumpah bongokkkk ayat die...
yg si nik ngan waniii mnelayannn jerr...hahahadoiii kelakarrr laaa!
Banyak kali kottt dlm class iid dok ckp pasal shahir dh bersalin ke..
shahir okey takk?
anak die okeyy takk..
hahaahah adoii
klo ingt msti gelakk and senyum sensowg..
kihkihkih.
Okey kedua pasal ajrul x kasi gua panggil die roy semalam...
abis nak panggil nama penuh?hahah bebelit lidah aku
nak panggil die nama penuh...
bykkk kalii kott qid panggil die roy roy die ckp "apa roy roy?? along ni hormat siket"
hahahaah mcm vongokkk!
aku dh seriuss pon die blh ckp mcm tuuu..
x jadi aku nak serius hawauu!
mmg aku gelakkk laa lps uhhh..
hahahahahahah
dah tuu ngan wani wani skaliii dok pakat bahan aku...
sabo je laaa.. katanyeee wani jadi hakakkk aku!
backup along kononn sbb aku x hormt along...
hahah last2 aku gakk yg kena bahann..
sabooo je laaa.. mcm aku ckp "nasib jd adik adik"
nasib gak dpt akak ngan abg yg kaki bahan..
sumpahh kuajaaaa!
hahaahahha
Nik? haaa nik ape citee??
hahah nik masih dengan kaki nye yg luka..
cehhhh! puitis tk ayat aku..
psal nik xde cite sgt laa skng niii..
sbb nikk ni kerja die tersengehhh!
senyummm, jd sotonggg.. gelakkkk and membebelll..
hahahhahha
jahattt nyaa aku ckp die..
tp klo org mcm nik ni xde dlm group bosan juga..
nti bbdk ni buat lawakk xde sape nk gelakk..
hahahaha jdi macam ray nti..
sndri buat lawak sendri gelakk!
hahahahaha hadoiiii..

k laa tu jelaaa.. pape qid story mory lagiii..
klo ade yg best laa.. okey guys?
jaga diri

Salam

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…