Skip to main content

First day katanya

Assalammualaikum.
hari ni hari selasa.
24hb..
Ikotkan jadual hari ni fisio yang kedua..
tapi aku bru nk pergi..
hahaha kan last week tk pergi sbb ade kerja nak settle..
so pagi ni awal awal lagi doctor dh call remind aku..
hahahah ye doc.. saya thuu...
dh siappp dah dri kol 7..
hahahha.
skng 8.30...
die dah kat sini..
tapi kne tunggu doctor tu kol 9 kang bru ade...
qid kt sini tk buat fisio ramai ramai..
qid dgn doctor berdua sahaja..
hope dpt kawtim nk balik awal/ nk habis awal..
sbb jap lgi nk pergi kedai ptong board tu ngn shahir..
lps uhh mamat tu ade hal.. so die agk rushing laa nk setelkan board.. nk
pergi buat kerja diaa..
harap sgt sempat...

Okey nak story i hv new Along..
whahahah gedik tk??
hahaah senanye excited nak story..
tapii x boleh nak excted sgt ponn..
sebab benda memain jee skng...
tapi aku nak setoriiii gakk..
kihkihkihkih..
bukan ape. mcm aku ckp.. semua benda pasal group aku akan
story kat sini dlm masa teerdekat nii..
sbb x lama jee lagi semua nak jd kenangan dahh...
 :)
Okeyyy setori pasal ape harini??
haahh pasal shahir shahir pregnant!
story pasal ajrul marahh aku panggil dia ROY
story pasal wani jadi hakak hakakkk ngn akuu..
story pasal nik mmbebel ngan akuu..
hahahahah
apa lahhh
firstclass lepas cuti lama..
haahah tapi situasi semua gakk bengongg!
kenapa??
lepas habis class tuu nak pergi class iid plakk.. lima lima kami turun lerr satu lif..
mase dlm lif tu shahir dok ckp nak pi hsptl laa perot die sakit katanyaa..
dh tuu semua pakat dok kata shahir pregnant laa apa laa..
anak kembar laaa..
paling tak menanahan ajrul ckp umur die dh 21 thun bru terasa sakit sakit
nak bersalin..
and ajrul cakap lagiii.. cuba bayangkan bila shahir dh umur 42 thun??? mcm mana
anak die mmbesar dlm perut die...
hahahahahahah sumpah bongokkkk ayat die...
yg si nik ngan waniii mnelayannn jerr...hahahadoiii kelakarrr laaa!
Banyak kali kottt dlm class iid dok ckp pasal shahir dh bersalin ke..
shahir okey takk?
anak die okeyy takk..
hahaahah adoii
klo ingt msti gelakk and senyum sensowg..
kihkihkih.
Okey kedua pasal ajrul x kasi gua panggil die roy semalam...
abis nak panggil nama penuh?hahah bebelit lidah aku
nak panggil die nama penuh...
bykkk kalii kott qid panggil die roy roy die ckp "apa roy roy?? along ni hormat siket"
hahahaah mcm vongokkk!
aku dh seriuss pon die blh ckp mcm tuuu..
x jadi aku nak serius hawauu!
mmg aku gelakkk laa lps uhhh..
hahahahahahah
dah tuu ngan wani wani skaliii dok pakat bahan aku...
sabo je laaa.. katanyeee wani jadi hakakkk aku!
backup along kononn sbb aku x hormt along...
hahah last2 aku gakk yg kena bahann..
sabooo je laaa.. mcm aku ckp "nasib jd adik adik"
nasib gak dpt akak ngan abg yg kaki bahan..
sumpahh kuajaaaa!
hahaahahha
Nik? haaa nik ape citee??
hahah nik masih dengan kaki nye yg luka..
cehhhh! puitis tk ayat aku..
psal nik xde cite sgt laa skng niii..
sbb nikk ni kerja die tersengehhh!
senyummm, jd sotonggg.. gelakkkk and membebelll..
hahahhahha
jahattt nyaa aku ckp die..
tp klo org mcm nik ni xde dlm group bosan juga..
nti bbdk ni buat lawakk xde sape nk gelakk..
hahahaha jdi macam ray nti..
sndri buat lawak sendri gelakk!
hahahahaha hadoiiii..

k laa tu jelaaa.. pape qid story mory lagiii..
klo ade yg best laa.. okey guys?
jaga diri

Salam

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.