<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 8 March 2015
Assalammualaikum
hai dunia
hai sham
hai ellysya.

Sham.
terlalu banyak yng terjadi akhir akhir ni..
terlalu byk sham....tak siapa menduga atau tk siapa menjangka.
Tanpa diduga aku accident untuk kali kedua.
Dan ia nya nampak x serius.
tapi kesannya baru aku terasa skng.
hmmm cuba untuk kuat kan diri...
tapi gagal bila diri terkandas die hospital itu.
Sham. kau thu ape yang jadi skng kan?
tak kuat rasanya untuk aku lalui..
tak termampu lagi..
cukup dua tiga tahun yg lepas aku bertarung nyawa.
tak ingin lagi rasanya.
sham.
doakan yg terbaik plz.
alhamdulillah ia hanya retak.
tidak patah.
tapi sakit dia tuhan je tahu..
tapi syukur aku masih mampu untuk menahan.
terima kasih tuhan beri aku kekuatan.

sham..
pakcu suruh masuk ward smp setel semua.
dia risau sbb die thu aku mcm mane kta nya.
tapi sham.. patut ke?
terlalu byk yng harus aku lakukan kat luar sana.
terlalu banyak sham...
bebudk palapes dah nak habis bulan 4 niii..
project assignment nak kena submit...
mcm mcm benda sham.
tak senang duduk aku klo aku didalam sana.
pakcu takut retak tu patah..
dan klo patah die akan tros kena pada lung aku and jntung aku.
sham..
semua akan okey kan?
hahaha yeaaa! akan okeyyyy! think positiff...
hahahaha...
semua akan okeyy laa.. don wory..

sham.
bonda ngan ayah marah aku.
entah laa... mmg salah aku kot.
ajak diorg keluar memalam cm tuu..
ayah sebuk tny pasal ajrul dri aku.
bile ayah thu full story dri badut..'jmp jer ayah tny aku
"kwn nama ajrul tu okey dah?"
"kwn  yg ajrul tu kmo bawak pergi klinik tk?"
"kmo bantu ajrul tk?"
"ajrul okey ker? teruk ke?"
aku pelik..
ajrul anak dia ke aku??
hahahaahah
mungkin ayah rase bersalah sbb aku yg ajak anak org tuu keluarkan..
dh tuuu kereta die plakk yg terukk..
dh tu antre kami die yg pling teruk siap berjahit..
Allah...
mybe sbb tu ayah risau..
maklum laa anak org kan..
klo anak sendiri TAK APA.
hahahaahah
lantak pi lahhh..
dulu aku kena lg trok kan sham??
kau siap sepak terajang aku mase aku accident kt sarawak dlu bler ko thu aku yg salah..
padahal time tuu aku tgh sakit sakit gakkk effect accident uhh...
tapi kauu selamberr jerr angkat kaki kau kena badan bdn aku ni..
hahahaah so skng aku dh biase....
lantak laaa...
dh 21 thun aku hidup.. sama jerrrr jadinya... takde pe yg berubah sgt..
hahahahaah
pasal ayah asyik tny ajrul tu pon lantakkkkk lah!
ahahaha ajrul kawan aku.. mmg laa ayah risau.. anak org kan..
die msti tknak anak die jahanamkan nak org lagi..
cukup cukup laa aku dh jhanam kan anak org b4 ni ann..hahaha
pape pun
harap kau doakan aku kuat sham.
tapi adik ko ni mmg kuat an sham..
ahahaha
kata adik pegawai polis kann..
sape tak kenal..whahaahah..
poyo tk aku sham??

sham..
banyak benda aku nak ckp skng..
banyak benda aku terasa hati sakng...
banyak benda aku simpan sknggg..
masa nii...
aku akan story sham..
aku AKAN.
tunggu aku sham..
smp kan salam rindu aku buat alang..
buat izwan.
cakap kat diorg aku rindu.
aku akan jmpe diorg..
sikit hari jee lagii..
kite jmpe k sham.

Salam


Official Template By BudakPEMALAS