Skip to main content

Separuh

Assalammualaikum ellysya..

okeyy malam nii nak checkin sini jap..heheheh
blh tk nak tnye kamo "esya ape kabarr??"
:) hee x boleh kann? hmm x pe lahhh...
hmm lagi seminggu qid dh nak exam dahh..insya Allah 3/3/14 qid start mid term..
hmm kejap jee kann??
entah kenapa rase sem nii mcm kejapp gilerrr!
seminggu dua niii mmg busy jugakk lahhh...lgi lagii dh dekat nakk
exam nii kann..lagi lahhh..nk present itu ini lahh..nak quiz itu ini lahh..
hmm lumrh student kann?? sabo jerrr lahh -_-

qid nak masuk sini nak cerita dua benda penting!
ape die??
pertama skali qid nak story pasal class mate..hmm entah lahhh.
sem niii classmate sgt x best...
sgt sgt x best..
almaklum lahh memasing pandai kann...
so susah sikit nak nganm antre satu same lain uhh..
tambah2 last week class qid nii ade berbalah dgn seorng lectre..
hmm benda kecik jerr kot senanyerr...
benda yg boleh di selesai kan dgn mudah...
tp...org sekeliling memanjangkan cerita...
biler dh meletop...haa ambik kauu!
sampai lectre x mengajar lgii class qid uhh lps niii..hmm -_-
qid x thu nak ckp ape..salah kami???
salah lectre?? entahh lahh..yang pasti Allah tahu sape yg salah sebenarnyee..
kebenaran akan terbuktiii..tunggu dan liht jerr k!
yg bebetul qid rapat dlm class uh...akma,wani,mai,lan,ain,dira,amir,nad,ira...
tuu jerrr..yg lainn?? hmm ade yg okeyy jerr bilerr tgur..
ade yg POYO gilerr :)
Takpee..qid x kisah punn...mase sem 2 and tige punn qid mane pernh berburk
ngan memane bdk laki yg group2 lain...tgk cm sem lepas...sepnjng sem uhh qid x pernh bertegur ngan
geng geng wazer tuhhh..hmm -_- btw esya...geng geng wazer nii senanye lagi bagus drii geng geng bdk tuuu.
die senanye okeyy tauuu..tapii sikap,perangai die yg poyo + over sgtt uhh yg buat aku semakk..
hmmm sabo jerr lahhh...
and mybe sem nii pun qid x kan bertegur ngan mereka2 mcm sem sem sblum niii..hmmm....

okey kedua nak story pasl family...tapi...
hmmm qid smbung nnti blh??
xde mood lah story skngg..kang x pasal2 qid moody smp esok kangg..
hmmm bg hti wa kental dlu k bru wa story kt siniii...
hehehh :)
ti sambung...

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…