Skip to main content

Happy Birthday Ellysya!

Assalammualaikum ellysya...
And Happy Birthday dear!
14 Feb atakde spe antre kite yg boleh lupe tarikh ituuu..tarikh kelahiran kamu syg..
even dh bertahun kmo pergiii..tp alhamdulillah semua masih ingt kat kamu syg..
malam td jerr qid dh dpt byk msg remind yg bg tahu hari niii befday kamu..
klo tak dpt msg tuu pun qid akan always ingt yg 14feb nii befday kmu syg..
And mcm biase lahh qid ngan abg ellyas dah pun melawat kubur kamu...
hmm nasib qid belajar kat ipoh gak..at least ade mase nak pi lawat kubur kamu...
takde lah jauh sgtt qid nak balik dri kl pi ipoh..heheheh
Andai kmo masih ade skng..hari nii umur kmo dh 21 tahun syg...hmm kejap jerr..
qid pun dh 20 dahh this year...btl ckp ummi..."anak anak ibu cpt mmbesar" heheheeh
Tapi syg..Allah dh trik nyawa kamu awal2..
takpe sygg...qid doakan kamu sentiasa tenang kat sana okeyyy!
kami sentiasaaa rindukann kamu. :)

ehh sedar tk sedar dh sebulan lebih qid x update ape ape kann??
hmmm bz punye pasal syg..
hari tuu bz ngan shah alam..dh tu skng bz ngan assignment...
lagi twoo weeks qid dh nak mid term dahh..lepas tu cuti seminggu....
cepat lahh mid term...cepat sikit cuti...
bulan 6 nii insya Allah qid dh nak praktikal dah..praktikal only 4 bulan...
pejam celik pejam celik dh nak praktikal dah qid..hheheehhe
Papepun esya..doakan yg terbaikk buat qid okeyy!
doakan kan pelajaran qid...kesihatan qid..
and semua yg baik2 untuk qid..
iloveyou so much dear.. :)

k lahh tu jerr.!
again Happy Birthday syg..

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…