Skip to main content

merapu meroyan

Assalammualaikum esya...
skang pukol 2 pagiii...
entah kenapa malam nii tertacing plakkk...
boleh plakk air mata nii leleh tgk gambar abg wan tadii..hmm im really miss him esya!
sangat2...tak thu mcm mane nak buat lagiii..gambar? dh tgk...buku? dah bace...
ape lagii??tadi gobek2 blog die,sume gambar2...Allah..rindunye kat die...
blerr lah nak balik melaka lawat kubur die..
lame gilerr rase nye x melawat kubr die...
hmmm..
Yang paling qid rinduu skng is life yg duluu esyaa!!!
yg dulu okeyyy...
yg enjoy 24/7..
yg x kena pikir pape sgttt....
walaupun qid jahanam duluuu..tapi hidup qid yg dulu lagii menyeronokkan dri skng!
skng nii ape jerr buat semua x kena..
ape jee nak semua nye x boleh!
ibarat hidup dlm kandang lembu plakkk hidup niii...
hmmm

guys! aku rindu kowg..
aku rindu nak lepak bukit bintng ngan kowg..
aku rindu nak lepak rasta ngan kowg..aku rindu nak lepak hartamas ngan kowg..aku rindu
nk bershisha ngan kowg..aku rindu live band kita aku rindu semuaaa moment kite semua guys!
masing masing dh jauh kann..
sowg ke timur sowg ke barat...
guys aku thu kowg mmg akan bce blog aku niii..
satu aku nak ckp..jaga diri kowg..aku masih syg kowg!
aku masih syg friendship kita..aku masih perlu kan kowg untuk support ape jee aku buatt..
tlg guys! Jaga Diri..mane kt ovrsea uh..kowg pling penting kena jage diri..
ape apa jadii kami x blh terus ade ngan kowg..sbb kowg jauhh...so jage diri guys...dah dua tahun dahh..so buat buat lah balik malaysia k.! hahaah.

miss all of u! damnnnnnn muchhh!!!!!!
nite dear!

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…