<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 27 February 2014
Assalammualaikum esya...
skang pukol 2 pagiii...
entah kenapa malam nii tertacing plakkk...
boleh plakk air mata nii leleh tgk gambar abg wan tadii..hmm im really miss him esya!
sangat2...tak thu mcm mane nak buat lagiii..gambar? dh tgk...buku? dah bace...
ape lagii??tadi gobek2 blog die,sume gambar2...Allah..rindunye kat die...
blerr lah nak balik melaka lawat kubur die..
lame gilerr rase nye x melawat kubr die...
hmmm..
Yang paling qid rinduu skng is life yg duluu esyaa!!!
yg dulu okeyyy...
yg enjoy 24/7..
yg x kena pikir pape sgttt....
walaupun qid jahanam duluuu..tapi hidup qid yg dulu lagii menyeronokkan dri skng!
skng nii ape jerr buat semua x kena..
ape jee nak semua nye x boleh!
ibarat hidup dlm kandang lembu plakkk hidup niii...
hmmm

guys! aku rindu kowg..
aku rindu nak lepak bukit bintng ngan kowg..
aku rindu nak lepak rasta ngan kowg..aku rindu nak lepak hartamas ngan kowg..aku rindu
nk bershisha ngan kowg..aku rindu live band kita aku rindu semuaaa moment kite semua guys!
masing masing dh jauh kann..
sowg ke timur sowg ke barat...
guys aku thu kowg mmg akan bce blog aku niii..
satu aku nak ckp..jaga diri kowg..aku masih syg kowg!
aku masih syg friendship kita..aku masih perlu kan kowg untuk support ape jee aku buatt..
tlg guys! Jaga Diri..mane kt ovrsea uh..kowg pling penting kena jage diri..
ape apa jadii kami x blh terus ade ngan kowg..sbb kowg jauhh...so jage diri guys...dah dua tahun dahh..so buat buat lah balik malaysia k.! hahaah.

miss all of u! damnnnnnn muchhh!!!!!!
nite dear!


Official Template By BudakPEMALAS