Skip to main content

posting postingg...

Assalammualaikum esya..
Ape khabar kamu?
hari ni 051013...
means hari ni befday my lovely cousin :)
Pape pun Happy Birthday NoorAzdiana Azman..
Beb aku doakan kau dimurah kan rezeki dan kesihatan yang lebih baikk tau lepas nii.
First aku nak kau tahu aku rindu gilerr ngan kau beb..even kita dh jumpa mase hari raya hari tu ,
aku masih tak puas!
sebab???
sebab mase tuu aku sibok ngan family aku and kau sibok ngan family kauu!
aku ngan kau hanya jumpe untuk beberape minit..
cukup ke beb!
sedangkann aku ade mcm mcm benda nak cite kat kau..
mcm2 story nak bg tau kauu!
hope kau pun rindu kat aku..heheheh :)
beb nak thu takk...hari tuu satu malam aku ade kat hospital...
why?? sebab asmatha attack!
hmm mase tuhh aku jauh glerr dgn family..
and sebenarnyee hal tuhhh family qid tak thu pun sebenarnyee!
mcm biase lahh kann...x sume benda qid akan bg tau family qid kannn...
hmmm doakan aku x sakit lagi dulu mcm dulu yana...
rindu kau gilerr gilerr bebb! :(
aku tak sanggup sebenarnye nak sakit and masuk wad mcm mase sekolah dulu lagiii...

okeyy! now nak story pasal kije!
hari tuu abg syam mengamok sbb tau qid masih berkerja dekat arauuu.
qid pun terkejut kenapa qid mengamukk!
sedangkan mase cuti sem dlu die okeyy je smp skng die nak mengamuk and marah marah qid pulakkk!
erghhhh tak fahamm akuu...
tapi benda uhh sume abg adi dh tlg settle kann..nasib die libat kan abg adi...
and thankz to abg adi sbb backup qid...
sebb die qid masih blh berkerja dkt arau tuu :)
abang syam...
dari dulusmp skng die jee lah abg yg selalu cari masalah dgn aku..
die halang aku buat itu inii..die kawal semua aktiviti akuuu...
siyezz mmg benci gilerr kat die....dri dulu smp skngg! die selalu halang qid buat itu ini ..tk thu ahh kenapa!!!
yes! qid thu die abg qid..qid thu die buat tu semua sebab die syg qid...tapi agak agak lah bro!
kau just abg aku...aku thu ayah suruh kauu jaga aku..aku thu kenkdng ayah letak kat tgn kau untuk
buat segala keputusannn..tp jgn lah lelebhhh..aku bukan budak2..aku mase skolah dlu aku blh trima blerr kau halang aku berkerja...
tapi skng aku dh habis skolahhh...salah ke aku berkerja??
yes! duit tiap tiap bulan ayah bankin kat kite semua...
tapii aku nak kije abg!
aku nak pengalaman aku sendiriii...
lagi pun kau thu kannn..aku bukan suke nak bergaul ngan org sgtt!
aku just berkwan dgn org yang bebtul aku kenalll..x kan aku nak lepak ngan owg yang aku tak biasa,,
so dri pada aku lepak2 ngan dowg baik aku kije..baik hujung2 minggu aku aku kije..
aku duduk ipoh bukan buat ape! kau nak suruh aku mkn tido hujung minggu?? adik kau ni dhlah gomok
nnti bertmbh gomok nntii!
Hope lepas ni kau tak buat haukkk lagi kat tmpt aku....pasal duit 2k tuuu itu hal aku,itu masalah aku,itu duit aku..so sukahati aku lahh nak buat ape...duit tuu duit akuu..aku simpan tiap2 bulan ayah bagiii..
so lantakk aku lahh nak bwk kuarr berapa ribuu punn untuk band akuu!
itu duit aku,band aku..so sukahati aku lahhh!!!!!!

Ha esya! semalam qid pi ambik sijil yg pointerr 3.5 keatas tuu..
hmmm mase tuu qid rase mcmm...tutttttt...hahahaha
sebab ape??
huhuhuu entahh..lagi lagi mase dowg ambik ambik gmbr kat atas pentas uhh...
qid tak rase nak ambik gmbr pun mase tuhh..
name jee qid bwk cmre jeee time uhh..tapi blh kire brape keping jee gambar qid ambikk..
hahahhaha...entah lahhh..mcm rse something...
mase sem lepas punye majlis uhhh qid agak exctd gakk ahhh...pi cri org ni ajak ambik gmbr..
pi cri lectre ni ajak ambik gmbrrr!
tapi sem nii takk..
ade pun gmbr qid ambik ngan sir paris,sir pet,miss diyana,pakcik,nad and akma..tu je gmbr berdua...
yang selebihnyee gmbr2 candid jee..hehehe :)
pape pown qid tak nak mengharap apa2 untuk sem nii..qid just nak try buat yang qid mampu jee..
qid akan try semampu qidd...insya Allah...

nnti qid upload pic k esya!
out dlu! salamm


Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.